AD

HOROSCOP

De ce tipologie de bărbat ești atrasă, în funcție de semnul tău zodiacal

todayfebruarie 10, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Femeile au gusturi diferite în materie de bărbați și ce te atrage pe tine, s-ar putea să nu o atragă pe o altă femeie. În fond, gusturile nu se discută. Unele femei nu au o tipologie anume de care sunt atrase sau, cel puțin, nu-și dau seama de acest lucru.

Astrele ne dezvăluie de ce fel de bărbați sunt atrase femeile din zodiac și cu ce bărbați sunt acestea compatibile. Află cu cine te potrivești cel mai bine, în funcție de zodie!

BERBEC:

Femeile berbec adoră aventura, pasiunea, libertatea și sunt persoane foarte ambițioase. Aceste femei sunt atrase de bărbații macho. Ele au nevoie de un bărbat care este capabil să țină pasul cu stilul lor de viață și care să fie dispus să le ofere libertatea de care au nevoie.

TAUR:

Femeile taur iubesc cel mai mult moda și bărbații. Sunt arase de bărbații care nu le sufocă și care le dau posibilitatea de a alege ce este mai bine pentru ele. De asemenea, aceste femei au un apetit crescut pentru amor și au nevoie de un bărbat care să fie răbdător și înțelegător.

GEMENI:

Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt pline de energie. Vor să se distreze cât mai mult și de aceea, sunt atrase de bărbații inteligenți, dar nu de cei plictisitori care stau toată ziua cu nasul în cărți. Le plac bărbații care pot vorbi despre orice subiect.

RAC:

Racii sunt sensibili și înțelegători din fire, însă de multe ori, au tendința de a îndepărta bărbații din viața lor. Vor ca relația în care se află să devină seroasă de la început și acest lucru îi sperie pe bărbați. Femeilor rac le plac bărbații înțelegători și emoționali.

LEU:

Femeile leu un un ego imens și au nevoie de un bărbat care să le gâdile acest ego de fiecare dată. Leoaicele apreciază bărbații care le scot în oraș la cină sau care vor să aibă parte de aventură.

FECIOARĂ:

Femeile fecioară au emoții intense, însă încearcă de fiecare dată să nu le arate. Ele sunt atrase de bărbații determinați și care pot să le calmeze atunci când au o criză emoțională. De asemenea, apreciază bărbații care respectă femeile.

BALANȚĂ:

Balanțele sunt sufletul oricărei petreceri. Sunt persoane amuzante și sociabile. Sunt atrase de bărbații cu entuziasm și care știu să se distreze. Femeilor balanță le place romantismul și de aceea, vor un bărbat romantic și pasional alături.

SCORPION:

Aceste native au un apetit pentru amor ieșit din comun și pasiunea este cuvântul care le caracterizează cel mai bine. Ele preferă bărbații inteligenți și pe cei care nu se tem să încerce lucruri noi. Nu ar putea să fie niciodată cu un bărbat inhibat sau plictisitor.

SĂGETĂTOR:

Aceste femei nu pot fi ținute în frâu de nici un bărbat. Femeile săgetător sunt aventuriere și iubesc experiențele noi. De aceea, ele sunt atrase de bărbații care adoră aventurile și care nu dau înapoi atunci când este vorba despre un lucru complet nou.

CAPRICORN:

Aceste femei sunt muncitoare și ambițioase. Pentru ele, cariera este foarte importantă și de aceea, preferă bărbații de succes. Adoră bărbații care vor să evolueze și, mai ales, bărbații puternici.

VĂRSĂTOR:

Nativele născute în vărsător sunt persoane imprevizibile și nu se tem să încerce lucruri noi. Ele sunt atrase de bărbații cu carismă, creativi și de cei de la care au mereu ceva de învățat.

PEȘTI:

Romantismul guvernează viața acestor nativi. Sunt persoane care au grijă de cei din jur și de cele mai multe ori, aceste femei visează cu ochii deschiși. Pentru ele, bărbatul perfect trebuie să fie creativ și spontan, dar și extrem de afectuos.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com