AD

HOROSCOP

De cine se îndrăgostesc zodiile

todayiunie 10, 2017

Background
share close
AD
AD

Berbecii se îndrăgostesc de persoane încrezătoare în forțele proprii, care nu se tem să-și asume riscuri și care vor succesul cu orice preț. Oamenii ambițioși nu pot iubi pe cineva pe care îl consideră slab și fără țel, de aceea berbecii caută tot o persoană puternică în dragoste.

Taur

Taurii iubesc persoanele blânde, care oferă dragoste necondiționată și care nu opun rezistență prea mare atunci când au altă părere. Cunoscuți pentru încăpățânare, taurii caută firi iubitoare și înțelegătoare, care să nu-i combată, ci să-i accepte așa cum sunt.

Gemeni

Nativii acestei zodii nu pot rezista în fața aroganței și mândriei. Orice persoană de sex opus care pare să vrea să le dea peste nas li se pare atrăgătoare și numai cei care îi privesc pe toți de sus par demni de afecțiunea gemenilor.

Rac

Racii sunt ușor de cucerit cu inteligență și spirit hâtru. Dacă ai mereu glumele la tine și un umor fin, acid, cu ușoare tente răutăcioase, l-ai câștigat pe nativul acestei zodii. Dacă mai arunci și cu bani pe cadouri scumpe, zgârcitul rac se va îndrăgosti fulgerător.

Leu

Leii se îndrăgostesc de oamenii unici, deosebiți, care adesea, din păcate pentur ei, sunt nebuni de legat. Nativii acestei zodii sunt obișnuiți să primească toată atenția și de aceea găsesc atractive doar persoanele ciudate, care nu au foarte mulți admiratori.

Fecioară

Fecioarele se îndrăgostesc de oamenii foarte deschiși la minte. Pentru că firea lor le impune să fie destul de tradiționaliști, fecioarele încearcă să compenseze, simțind o atracție puternică față de persoanele mai dezinhibate și care trăiesc după propriile reguli.

Balanţă

Balanțele se îndrăgostesc teribil de repde de jucători, de oamenii care zboară din floare în floare și care le-ar putea frânge inima. Cum sunt ușor masochiste, balanțele vor să riște în dragoste și speră să schimbe oamenii care nu se așează din principiu la casa lor.

Scorpion

Scorpionii sunt fierbinți și pasionali și încearcă să tempereze aceste porniri, îndrăgostindu-se de oamenii reci și detașați. Nativii acestei zodii sunt convinși că dragostea lor fierbinte va topi și cea mai de gheață inimă.

Săgetător

Săgetătorul este cucerit de romanticii incurabili și de persoanele care se atașează repede. Cum nu le plac introducerile lungi și perioadele nesigure de la începutul unei relații, nativii acestei zodii iubesc numai oamenii dispuși din start să se implice serios.

Capricorn

apricornul se îndrăgostește de oamenii care ajută și care sunt foarte blânzi. Pentru că nu știe mai deloc să-și exprime sentimentele, nativul acestei zodii alege oamenii cei mai buni la asta.

Vărsător

Vărsătorii sunt aiuriți și conștienți totodată că au nevoie de cineva care să-i pună la punct. Pentru că au nevoie de o direcție, vărăstorii se îndrăgostesc de oameni cu atitudine de șef.

Peşti

Peștii visează des la persoana iubită și își doresc în melancolia lor să fie făcuți să zâmbească. Un om cu umor și simț al jocului îi va face pe nativii din pești să se îndrăgostească iremediabil. SURSA: www.unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com