De ultimă oră! Orban ne spune ce se întâmplă cu pensiile!

Cum românii se află într-o situație aparte din cauza virusului COVID-19, întrebarea persoanelor vârstnice rămâne aceiași. Ce se întâmplă cu pensiile?

a

Iată că, premierul Orban a vorbit pe această temă și a explicat modul în care propunerea de a impozita pensiile a luat naștere.

Aflat în platoul România tv, șeful Executivului PNL a ținut să precizeze faptul că actualmente, pe scena politică a țării există o competiție între partidele politice care în contextul pandemiei au elaborat diferite proiecte de lege pentru tăierea/reducerea/impozitarra pensiilor sociale.

„Aici am văzut că e o competiție, toată lumea vrea să le desființăm. Să vedem dacă vom reuși. Eu le solicit celor din Parlament să înceapă cu Statutul parlamentarilor și să elimine pensiile speciale ale parlamentarilor, ca un exemplu de bună-credință”, a declarat Orban.

Totodată, premierul a fost întrebat daca impozitarea suplimentară a pensiilor este acceptată de către acesta.

Evitând un răspuns concret, Orban a declarat că „aia vedem ce va ieși din Parlament”, a conchis premierul.

sursa ; huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com