De unde vin produsele pe care le cumperi de la LIDL?

Din 2011, Lidl a intrat ofical pe piata din Romania, cu un model destul de diferit fata de magazinele noastre, cu aproximativ 80% din produse marca proprie.

a

In prezent, Lidl are o retea de circa 250 de magazine. Anul trecul agungand la 351 de furnizori locali, cu 9,7% mai multi decat in 2017. Este vorba de furnizorii locali care aprovizio­neaza cu produse sezoniere, dar si pe tot parcursul anului.

Conform unui raport al companiei, la finalul anului trecut exista o lista de 276 de furnizori locali, mai multi decat in 2017 cu 8,2 %.

Clientii au inceput, in ultimul timp, sa caute din ce in ce mai mutle produse romanesti, astfel ca, in ultimii ani, retailerii au publicat lista cu furnizorii romani.

Pe baza acestui subiect, nemtii au lansat un brand propriu – Camara Noastra -in care se listeaza doar produse fabricate in Romania. Totodata,pe langa mezeluri si preparate din carne, branzeturi, conserve si dulciuri, Lidl anunta ca va largi sortimentul de produse fabricate in Romania.Cu toate ca o firma poate fi inregistrata in Romania, dar sa nu aiba fabrica local, ceea ce duce la importul bunurilor de peste granita.

O mica parte a produselor fabricate in Romania ajung peste granite in alte magazine Lidl, iar in Romania se importa pentru ca intr-o fabrica se fac produse pentru mai multe tari, astfel se obtine un volum mai mare de produse la un pret mai mic.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com