AD

ACTUALITATE

Decizie de ultimă oră! Restricțiile se amână. Anunțul făcut de premierul Florin Cîțu: „Am avut o discuție cu domnul Arafat și…”

todaymartie 26, 2021

Background
share close
AD
AD

Premierul Florin Cîţu a făcut un anunț important cu privire la restricțiile care ar fi trebuit să intre în vigoare în aceasă seară, precizând că data aplicării acestora va fi amânată. Care este motivul și când vor impuse noile măsuri?

Noile restricții gândite de autorități pentru a preveni răspândirea noului coronavirus în comunitate ar fi trebuit să intre în vigoare în seara de vineri, 26 martie 2021, imediat după publicarea lor în Monitorul Oficial.

Lucrurile s-au schimbat între timp, după cum a anunțat premierul României, Florin Cîțu, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul de facebook.

Restricțiile se amână! Premierul Florin Cîțu a precizat motivul pentru care s-a luat această decizie 

Chiar dacă numărul de infectări cu noul coronavirus este în continuă creștere în România, iar în multe localități rata de incidență depășește 6 cazuri la mia de locuitori, premierul Florin Cîțu a anunțat că restricțiile nu vor fi impuse imediat, așa cum au anunțat autoritățile anterior, ci noile măsuri vor fi

adoptate începând cu data de duminică, 28 martie 2021.

Premierul Florin Cîțu a precizat, într-o postare pe contul de Facebook, că decizia amânării intrării în vigoare a restricțiilor a fost luată după mai multe discuții cu Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Premierul a spus că restricțiile vor fi amânate pentru ca operatorii economici să aibă la dispoziție suficient timp pentru a se adapta noilor măsuri.

„Precizări referitoare la Hotărârea CNSU privind noile măsuri. Astăzi se va publica hotărârea în Monitorul Oficial, însă, având în vedere timpul scurt pe care l-ar avea operatorii economici la dispoziție să se pregătească, am avut o discuție cu domnul Arafat și am stabilit ca aceste măsuri să fie aplicate de duminică, 28 martie.”, a scris Florin Cîțu, premierul României, pe contul personal de facebook.  

Ce restricții vor intra în vigoare de duminică, 28 martie 2021?

Autoritățile au anunțat noi restricții începând de duminică, 28 martie 2021. În localitățile cu incidență mai mare de 7,5 la 1.000 de locuitori, circulația persoanelor în afara locuinței nu va mai fi permisă după ora 20:00 pe întreaga durată a săptămânii. În cazul în care rata de incidență este peste 4 la 1.000 de locuitori și mai mică de 7,5 la 1.000

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com