DECIZIE INCREDIBILĂ A LUI DORIAN POPA. ARTISTUL A DECIS SĂ ÎȘI SCHIMBE NUMELE! CUM ÎL VA CHEMA

Dorian Popa a luat o decizie care șochează pe toată lumea. Artistul este hotărât să își schimbe numele din buletin. Concret, cu ocazia împlinirii a patru ani de activitate în mediul online, Dorian Popa a spus „da” unei provocării halucinante din partea unui internaut.

a

Acum, așa cum susține chiar, a făcut demersurile necesare pentru a-și îndeplini promisiunea. Cântărețul a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars despre numele pe care îl va purta, dar mai ales cum au reacționat atât mama, cât și iubita lui.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei. Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume.

Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”,  a spus Dorian Popa.

Ce nume și-a ales

Așadar, în buletin el va fi numit Dorian „” Popa. Cum apelativul său de scenă este „Hâtz”, nu are niciun motiv pentru care să nu aleagă acest nume și în buletin. Dorian Popa este pregătit de noua schimbare, iar mama și iubita lui îl susțin cu toată inima, acestea fiind obișnuite cu ideile trăsnite ale cântărețului.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”.

Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea.”, a mai spus Dorian Popa pentru Antena Stars.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com