Decizie ȘOC, în direct! Viorel Stegaru a părăsit definitiv emisiunea prezentată de Mirela Vaida: „Doamna Mirela, gata! Pa”

Viorel Stegaru a izbucnit, din nou, în direct. Soțul Vulpiței a părăsit definitiv emisiunea.

a

Sar din nou scântei între Vulpița și Viorel, iar motivul nu mai este deja o noutate. Bărbatul din Blăgești nu suportă să o vadă pe soția lui alături de Rafaelo. Încă o dată, soțul Veronicăi a făcut spume când l-a văzut pe fostul concurent de la Puterea dragostei că intră în platoul emisiunii, pentru a cânta alături de Vulpița.

Decizie ȘOC, în direct! Viorel Stegaru a părăsit definitiv emisiunea prezentată de Mirela Vaida: „Doamna Mirela, gata! Pa”
Dar asta nu e tot. Viorel a luat o decizie absolut șocantă. Bărbatul a părăsit emisiunea și a spus că este ultima ediție în care apare. Până aici a fost? Să fie doar o amenințare spusă la nervi sau chiar are de gând să nu se mai întoarcă? Cert este că Veronica a rămas singură astăzi în platou. “Este ultima mea ediție, doamna Mirela. Nu îl suport pe Rafaelo! Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Doamna Mirela, gata! Pa!”, a spus Viorel Stegaru înainte să iasă din platou.

“Dar tu ce vrei să port fustele bunicii tale, de alea lungi până în pământ? Uite, ce mă enervează, nu mă mai amenința. Hai, drum bun!”, a fost replica Vulpiței.

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com