AD

Uncategorized

Declarația emoționantă făcută de Maia mamei sale, Teo Trandafir, de ziua ei: „Fără mama nu aș fi”

todayiunie 4, 2021

Background
share close
AD
AD
Declarația emoționantă făcută de Maia mamei sale, Teo Trandafir

Fiica lui Teo Trandafir a avut o apariție surpriză în cadrul emisiunii moderate de mama sa chiar în ziua în care aceasta a împlinit 53 de ani. Maia a ținut să-i facă o declarație emoționantă chiar în direct și, după cum era de așteptat, s-a lăsat cu multe lacrimi.

Declarația emoționantă făcută de Maia mamei sale, Teo Trandafir

Fără ca Teo să aibă habar de ce se întâmplă, Maia a complotat cu producătoarea emisiunii pentru a-i face o surpriză de zile mari mamei sale, în ziua în care împlinește 53 de ani. Maia i-a transmis un mesaj extrem de emoționant, în direct, luând-o pe Teo pe nepregătite: „Fără mama nu aș fi”.

Maia a fost pusă să extragă niște bilețele și să completeze anumite fraze cum crede ea de cuviință. La unul dintre bilețele, Maia a spus doar „Fără mama nu aș fi… Nu am ce să completez. Fără mama nu aș fi pur și simplu”, ceea ce a făcut-o pe Teo Trandafir să izbucnească în lacrimi.

Relația dintre Teo Trandafir și Maia, una extrem de puternică

Deși s-ar zice că perioada adolescenței face mai dificilă comunicare dintre părinți și copii, Maia și Teo demonstrează că nu e deloc așa. Prezentatoarea TV a vorbit deseori despre prientenia strânsă dintre ea și fiica sa, lucru confirmat și de Maia. Aceasta din urmă a precizat că întotdeauna apelează la mama sa pentru sfaturi și că vorbesc despre absolut orice, cu orele. „Mie îmi place să stau pe scări când vorbim. Mă duc la mine în camera și mă întorc că mereu uit câte ceva”, a spus Maia în cadrul emisiunii Teo Show.

La finalul intervenției sale, Maia a ținut să-i adreseze niște cuvinte care i-au adus și mai multe lacrimi de fericire mamei sale. „Iubita mea, e ziua ta. În fiecare an întinerești și te înfrumusețezi sufletește. Ești mai frumoasă cu un an. Te iubesc din toată inima mea.”, a fost mesajul aniversar al Maiei pentru mama sa.

La rândul său, Teo i-a replicat: „De la ea am învățat să fiu om”.

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts

Uncategorized

BANCUL DE WEEKEND | „MAMĂ, DISEARĂ NU DORM ACASĂ”

– Mamă, diseară nu dorm acasă. – Aoleu! Dar unde dormi, puiule? – Dorm la una. – Nu îmi vine să cred ce spui. Așa te-am crescut eu? – Mamă, am 40 de ani! – Hai acasă, că îți face mama piure cu copănel. – Și cu sosuleț? – Și […]

todayianuarie 19, 2024 13


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com