Declarația pe proprie răspundere pentru ieșire din casă poliție poate fi completată online

Declarațiarația pe proprie răspundere pentru ieșirea din casă care trebuie prezentată poliției la ieșirea din casă poate fi acum completată și online. Modelul de completare al declarației a fost făcut și de noi pentru a vă ajuta să treceți corect înformațiile, altfel veți fi amendați.

a

Declarație pe proprie răspundere COVID-19 – pentru poliție online

Declarația pe proprie răspundere ce trebuie completată pentru a fi prezentată poliției la ieșirea din casă, poate fi acum completată și online. Autoritățile a creat două declarații. Cea pe proprie răspundere și adeverința de la angajator.

Astfel se simplifică și mai mult modul de completare a declarației pentru poliție în criza de coronavirus.

Cum se completează declarația pe proprie răspundere pentru ieșire din casă online?

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din casa poate fi completata si online

Declaratia pe proprie raspundere pentru iesirea din casa poate fi completata si online

Serviciul de telecomunicații speciale, a creat platforma formular.sts.ro. Unde poti completa noua declarație pe proprie răspundere, datele trebuie să fie corecte, iar motivul ieșirii din casă să fie cel real.

Ulterior, dupa completarea declarației se genereaza documentul pe care-l puteți tipări sau salva în telefon sub forma de document sau fotografie pe care o veți arăta poliție atunci când acestia o vor cere.

Conform prevederilor Ordonantei Militare nr. 3/2020, sunt instituite în sarcina populaţiei obligaţii cu privire la libera circulaţie pe teritoriul României. Ordonanţa militară nr. 3/2020 prevede în mod expres situaţiile excepționale și limitative în care populaţia poate părăsi locuinţa.

Pentru justificarea acestor situații este necesară prezentarea unei declarații pe proprie răspundere sau a unei adevenințe din partea angajatorului. În acest sens, platforma formular.sts.ro este pusă la dispoziția populaţiei în vederea completării online a documentelor justificative prevăzute de art. 4 din Ordonanta militara nr. 3/2020. Ulterior generării, documenentul se tipărește și se semnează. Utilizați această platformă doar dacă este absolut necesar să părăsiți locuinţa.

sursa : ombun.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com