Declarațiile șocante ale unei paciente de la Spitalul Județean Suceava:”Noi ne-am ajutat acolo unii pe ceilalţi”

O pacientă internată la Spitalul Județean Suceava a povestit prin ce a trecut în cele opt zile în care a stat în unitatea medicală. Femeia a fost externată în miez de noapte fără să știe dacă este infectată cu coronavirus.

Experiențele șocante ale pacienților internați în spitalul din Suceava

O femeie internată timp de opt zile la Spitalul Județean Suceava, a declarat prin ce a trecut în toată această perioadă în cadrul unității.

Pacienta a declarat că toaletele din Secția de Boli Infecțioase nu aveau dezinfectanți corespunzători pentru pacienți.

De asemenea, aceasta a declarat că persoanele testate și neconfirmate erau puși la un loc cu persoanele infectate cu COVID-19 și cu pneumonii.

Potrivit pacientei, toți cei aflați în salon primeau medicamente pe care le eliminau prin vomă. Mai mult, femeia a povestit că o asistentă care avea grijă de toți internații de la parter și etaj, avea febră și dureri musculare, dar prefera să rămână să trateze pacienții.

Pacienții se ajutau între ei

Noi ne-am ajutat acolo unii pe ceilalţi. Cât am putut şi cât reuşeam să ne ridicăm de pe pat„, a spus aceasta.

Ulterior, medicii le-au dat pacienților declarații pe proprie răspundere unde se menționa că au unde să se autoizoleze și i-au externat fără să le dea rezultatele testelor pentru coronavirus.

Externarea a fost cred o soluţie de avarie. Pentru că în momentul în care au văzut că o parte dintre noi am reuşit să ne ridicăm din pat şi să fim cât de cât mai bine, au venit cu nişte declaraţii pe propria răspundere că avem unde să ne autoizolăm, dar nu ne-au retestat, deci noi am fost scoşi de acolo fără a face testul numărul doi măcar în care să primim răspunsul că suntem pozitivi sau negativi. Noi am fost trimişi în familii marea majoritate dintre noi. Nu ni s-a explicat cum trebuie să plecăm de acolo, care e procedura, ce luăm cu noi de acolo„, a spus femeia.

Momentan cei de la DSP au declarat că nu există nicio procedură legată de persoanele externate în miez de noapte de la Spitalul Județean din Suceava.

sursa : redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com