Delia, la un pas de moarte! Artista și soțul ei au tras o sperietură zdravănă

Delia, la un pas de moarte! Artista și soțul ei au tras o sperietură zdravănă

Delia, la un pas de moarte! Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, vocea ei inconfundabiă bucurând mii de oameni. Din nefericire, artista a avut parte de un moment șocant în timpul unei vacanțe din Austria. Împreună cu soțul său, Delia au mers în excursie pe munte, unde au trăit o experiență neplăcută. Delia, la un pas de moarte!

a

În încercarea de a căpăta amintiri frumoase, vedeta și iubitul său au tras o sperietură soră cu moartea. În cadrul unui interviu, artista a declarat că a fost la un pas de moarte, după ce nu a respectat traseul stabilit din dorința de a face câteva poze. „Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache.

Cu toate astea, Delia este bucuroasă că situația nu a fost gravă. Însă, Delia se confruntă cu o afecțiune care îi pune viața în pericol. Aceasta a recunoscut că suferă de o afecțiune, care poate provoca reacții necontrolate și crize severe. Este vorba despre misofonie sau „sindromul sensibilității la sunete”. Astfel, artista poate reacționa ciudat și la sunetul unei persoane care mânâncă, respiră, cască sau fluieră. Mai mult, un alt factor declanșator al acestor crize ar putea fi mișcarea excesivă, care poate da anxietate, disconfort sau chiar dezgust față de persoanele care fac anumite gesturi. De aceea, Delia a declarat că evită să ia masa în restaurante sau de față cu alți membri ai familiei sau prieteni, nedorind să aibă reacții neplăcute față de ei.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com