AD

ACTUALITATE

Delia lansează ”Scandal” în colaborare cu HVNDS, un manifesto al rebelilor cu cauză.

todayiulie 20, 2023 2

Background
share close
AD
AD

Controversată, cameleonică, mereu surprinzătoare, Delia revine cu un nou single, ”Scandal”, în colaborare cu HVNDS.

Delia x HVNDS – Scandal https://www.youtube.com/watch?v=N4WniXYqfVQ

Piesa, un mix de stiluri muzicale rock-trap este un adevărat manifesto al rebelilor, al celor care nu respectă regulile și care vor să își facă vocea auzită.
 

”Scandal” a fost compusă de Delia, Alex Cotoi, Johnny și Iustin, versurile Delia, Iustin Radu Câmpeanu și Onel, iar la productie Alex Cotoi a inserat amprenta HVNDS în acest mix neașteptat.


Videoclipul pentru ”Scandal” a fost regizat și filmat de Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai colaborat și pentru alte piese precum ”Cum ne noi”, ”Aruncă-mă”, ”Dragoste cu dinți” sau ”Între noi”. Pentru acest video, Delia a colaborat cu Claudiu Burcă (make-up), George Cozma (hair) și Hilke Muslim (styling).
 

HVNDS, proiectul muzical format din Iustin, Johnny, Onel și Niki, a fost înființat în 2016, și a devenit cunoscut publicului prin piesele virale și colaborările cu Șatra B.E.N.Z., NOSFE, RAVA, Killa Fonic, Azteca și Nane.
 

”Îmi place să mă joc, să experimentez din punct de vedere muzical, așa că am petrecut mult timp în studio cu Alex Cotoi și am dat frău liber imaginației și creativității. Când am început să compun ”Scandal”, am simțit că HVNDS va aduce acel flavour de care piesa avea nevoie să fie completă. Enjoy!”, a spus Delia.

La începutul primăverii, Delia a lansat single-ul ”Lololo”, o piesă care a cucerit România și topurile radio și TV.
 

”Scandal” va fi inclus pe albumul ”Flexx” pe care Delia îl va lansa în toamnă, un album cu un sound complex și cu colaborări surpriză.

Sursa: Global Records

AD

Written by: Balan Mirel Ovidiu

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com