Denisa Tănase de la Bambi e pe cai mari. Are o afacere de succes și și-a luat două apartamente în Dubai

Denisa Tănase, de la trupa Bambi, se descurcă foarte bine și pe timp de pandemie. Are o afacere de succes și și-a cumpărat două apartamente în dubai, pe care vrea să le închirieze.

a

Denisa Tănase are o afacere cu parfumuri care merge extraordinar de bine. În decursul unui an, cântăreața a inaugurat aproape 25 de magazine în toată țara.

“Avem deschideri de magazine noi, urmând ca în decembrie să ieşim şi în afara ţării. Magazinele erau parte din proiectul nostru şi, în ciuda pandemiei, nu vrem să ne modificăm planurile, vrem să mergem înainte. E un act de curaj din partea noastră, dar vrem să mergem mai departe! Se simte şi la noi pandemia, dar încă mai putem să ne mişcăm. Noi am ales să ignorăm puţin ce se întâmplă şi să riscăm, să avem acţiuni de dezvoltare chiar şi în perioada asta, să fim curajoşi. Nu ştim dacă e o dovadă de nebunie, dar este un act de curaj, cu siguranţă!”, a declarat Denisa Tănase pentru click.ro.

Denisa Tănase a convins-o și pe sora ei să intre în afacere

Denisa Tănase a cooptat-o și pe sora sa mai mare, Raluca Tănase, alături de care cântă în tupa Bambi, în afacerea cu parfumuri.

Denisa Tănase a afirmat că sora sa nu era atrasă de acest tip de afacere.

”Pe Ralu încerc să o conving de câţiva ani să vină în acest business, practic de când am început. Ea nu era atrasă de zona asta, i se părea ceva nou, iar teama de noutate o trăgea înapoi, acum însă s-a integrat perfect, îi place foarte mult să lucreze în această industrie, este super implicată şi dedicată şi facem echipă bună împreună, vine cu mine la cursuri”, a mai declarat cântăreața pentru sursa citată.

Denisa Tănase și-a luat apartamente în Dubai și vrea să le închirieze


Denisa Tănase și iubitul ei, Mircea Brânzei, și-au cumpărat două apartamente în Dubai, în rate.

Vedeta a explicat că vrea să închirieze apartamentele respective.

”În Dubai am dat avans pentru 2 apartamente, plătim rate până în 2024. Sunt apartamente pe plajă, pe care le vom închiria în regim hotelier”, a spus ea.

Sursa: tacataca.prosport.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com