AD

MONDEN

DENISE RIFAI, DEZVĂLUIRI DIN VIAȚA AMOROASĂ: “EXISTĂ UN BĂRBAT, IUBESC!” + CUM ARATĂ MASCULUL IDEAL PENTRU PREZENTATOAREA TV

todayianuarie 24, 2022 1

Background
share close
AD
AD

Denise Rifai a fost, tot timpul, discretă cu viața personală și rar a vorbit despre relațiile amoroase în care a fost implicată. Recent, însă, și-a deschis sufletul și a mărturisit că este implicată într-o poveste de dragoste, fiind împlinită, în prezent, din toate punctele de vedere.

Denise Rifai are o carieră de succes și o viață amoroasă pe măsură, potrivit propriilor mărturisiri. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, prezentatoarea TV a fost întrebată dacă există un bărbat în viața ei.

Cu sinceritate, Denise Rifai a dezvăluit că are un iubit, dar a preferat să nu-i facă public numele. “Există, normal, un bărbat în viața mea. Trebuie să existe. Iubesc”, a mărturisit Denise Rifai.

Denisa Rifai: “Există un el pe care l-am iubit foarte mult”

În continuare, realizatoarea emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai” a recunoscut că a suferit, în trecut, din dragoste, dar că prefer să privească spre viitor. A ținut, însă, să le mulțumească tuturor bărbaților care au trecut prin viața ei.

Am învățat foarte mult din relații. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, eu sunt ce sunt acum și datorită lor. Există un el pe care eu l-am iubit foarte mult”, a mai precizat prezentatoarea de la Kanal D.

Cum arată bărbatul ideal

Totodată, Denise Rifai a dezvăluit și cum arată bărbatul ideal pentru ea. Acesta trebuie să fie inteligent și să-i ofere siguranța de care are nevoie orice femeie.

Bărbatul din viața mea, ca să poată să fie bărbatul din viața mea, trebuie să-mi dea siguranță. Trebuie să mă simt în siguranță lângă el. Trebuie să fie foarte inteligent. Să aibă răspunsuri unde ale mele nu mai există”, a mai spus jurnalista.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com