AD

MONDEN

Denise Rifai, sinceră: „Am 37 de ani și nu am încă un copil, m-am concentra total pe carieră…mă doare…mi-ar plăcea sa am un copil. Mă uit, râvnesc la ei”

todaynoiembrie 24, 2022 6

Background
share close
AD
AD

,,Am 37 de ani și nu am încă un copil, m-am concentrat pe carieră, total pe carieră, și pe tot ceea ce consider eu că trebuie să construiesc în viața asta.Mă doare…mi-ar plăcea sa am un copil.

Denise Rifai, sinceră: „Am 37 de ani și nu am încă un copil, m-am concentra total pe carieră...mă doare...mi-ar plăcea sa am un copil. Mă uit, râvnesc la ei” 1

Mă uit, râvnesc la ei, dar sunt cerebrală și îmi dau seama că nu am timpul necesar. Nu poți să faci un copil, pentru că un copil nu e orice chestie, nu e o jucărie. Are nevoie de mine, tot ce am eu trebuie să transpun pe el, în el. Este o muncă extraordinară să fii mamă. Mi-ar plăcea la un moment dat să cunosc un bărbat, pe care, în primul rând, să îl simt tată pentru copiii mei.

Eu nu am făcut copii până acum, pentru că nu am găsit acel bărbat pe care eu să îl văd tată pentru copiii mei. Îmi doresc echilibru pentru cuplul meu. Mi-ar plăcea să am un bărbat pur sânge. Dacă e creștin să fie creștin, dacă e musulman să fie musulman.

Tatăl meu vreau să fie mândru de cel pe care îl voi alege să îmi fie bărbat.â În secunda în care eu voi întâlni un bărbat, dacă îmi va fi dat să îl întâlnesc, cu care să am viziunea pe viață similară, mi-ar plăcea să mă dedic măcar doi ani din viață, să ies puțin. Nu poți să faci un copil și să îl arunci așa, n-ai cum. Copilul are nevoie de tine și tu de el. Este o relație foarte importantă mamă-copil. Nu trebuie tăiată.“, a mărturisit Denise Rifai, citată de kanald.ro.

Denise Rifai încă nu și-a găsit sufletul pereche. Cum vrea prezentatoarea să fie viitorul soț

Denise Rifai știe ce vrea de la viitorul soț, astfel că are principii bine stabilite în plan amoros. Prezentatoarea a detaliat că bărbatul din viața sa trebuie să o completeze și să țină relația.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com