”DEPUTATUL PLAYBOY”, DAT AFARĂ DIN RESTAURANT! REACȚIA LUI BOUREANU E PE MĂSURĂ: ”EU SUNT CIORBAR DE FELUL MEU, AȘA CĂ…”

Cristian Boureanu pare fericit că a scăpat de ”eticheta” de persoană publică, dar rămâne un „personaj” demn de toată atenția. Chiar dacă a cochetat mulți ani cu politica, nici lumea mondenă nu îi este deloc străină. Pandemia i-a pus oarecum, frână, însă nu numai lui. Zilele mai mult sau mai puțin fericite curg în continuare, în ciuda unui virus pe care savanții se chinuie să-l descopere în totalitate. Așa se face că, zilele trecute, Cristian Boureanu a urcat pe ”cai” și a dat ”bice”. Un Jeep i-a fost „armăsarul” care l-a dus direct la restaurant. Acolo, probleme! CANCAN.RO are imaginile și vi le prezintă, în exclusivitate.

a

Cristian Boureanu a ”descălecat” în buza restaurantului și, cu gentuța în mână, i-a pășit pragul. Fără mască… Nici pe stradă, nici în local. Câțiva pași a făcut fostul politician, doar că, la un moment dat, ”cărările” i s-au încurcat.

Drumul drept către vreo masă i-a dispărut din fața ochilor, pentru că a fost luat la întrebări. ”Nu mai sunt persoană publică!”, avea să spună Boureanu, pentru CANCAN.RO, așa că motivul pentru care a fost ”eliminat” de acolo rămânea un mister.

Cristian Boureanu nu a găsit ciorbă în restaurant, așa că a căutat altul

Cristian Boureanu voia ciorbă, dar a dat de supe-creme!

Un minut a durat totul, iar Cristian Boureanu a înțeles imediat că nu are rost să insiste. Și-a revizuit intențiile, a ieșit, liniștit, din restaurant. A parcurs, agale, drumul scurt până la mașina lipită de bordură.

A urcat, a pus, tacticos, geanta pe scaunul din dreapta și apoi a ”călcat-o”. De ce a părăsit localul? A fost dat afară de ospătar pentru că nu avea mască, pentru că nu ar fi fost vaccinat? Nicidecum, spune fostul politician!

Cristian Boureanu avea să dezlege, însă, misterul. S-a și amuzat, în timp ce și-a recunoscut ”vina”. ”Am intrat, am întrebat de o ciorbă, nu aveau, așa că am plecat la un alt restaurant. Eu sunt ciorbar de felul meu, iar acolo nu aveau decât supe-creme… ”, a spus Boureanu. Avea să completeze. ”Nu mai dau niciun fel de declarații pe niciun subiect, nu mai sunt persoană publică. Se știe asta! Și doi… Felicitări lor. Paparazzilor. Pozele sunt reușite? Mulțumesc mult, apreciez. Dar chiar nu vreau să mai detaliez în niciun fel, sunt vulpe bătrână… ”, a încheiat cel supranumit cândva „Deputatul playboy”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com