AD

MONDEN

Descoperă identitatea celui mai recent participant la ediția Survivor All Stars 2024. Surpriza este de proporții! El va deveni membru al echipei Faimoșilor.

todayianuarie 19, 2024 5

Background
share close
AD
AD


În acest an, competiția Survivor All Stars se dovedește a fi mai intensă ca niciodată. Abia ce au început probele, când deja au izbucnit conflictele între concurenți. Mai mult decât atât, toți au fost martorii primei eliminări din acest sezon, ceea ce înseamnă că un participant nou va intra în competiție.

Află cine este noul membru al echipei Faimoșilor în Survivor All Stars 2024. Cu inima strânsă, fanii au așteptat începutul noului sezon Survivor, care i-a dus în inima junglei din Republica Dominicană pe cei mai buni concurenți din toate timpurile. Sezonul Survivor All Stars 2024 se dovedește a fi unul extrem de dificil, iar doar cel mai priceput va pleca acasă cu marea recompensă. Lupta este acerbă, iar concurenții trebuie să înfrunte probe exigențe.

Ieri seară, echipa Faimoșilor a suferit prima eliminare din acest sezon. După consiliul de eliminare, vedeta care și-a luat adio de la lupta pentru marea recompensă a fost Andreea Tonciu. Chiar dacă avea speranțe mari, colegii ei au decis să o propună pentru eliminare fără ezitare. Andreea Tonciu a acceptat decizia și voturile colegilor, făcându-și bagajele și renunțând la marea trofeu.

Conform regulilor, atunci când un concurent părăsește echipa, altcineva trebuie să-i ia locul. În cadrul Survivor All Stars, doar cei mai buni ajung să lupte pentru supraviețuire. Începând cu săptămâna viitoare, un nou concurent se va alătura echipei Faimoșilor. Identitatea sa rămâne momentan secretă, iar fanii vor trebui să aștepte până pe 23 ianuarie pentru a afla cine este. Cu toate acestea, potrivit informațiilor de la cancan.ro, noul participant nu este greu de identificat.

Indiciile oferite de PRO TV sunt extrem de evidente încă din clipul de prezentare. Imaginile se concentrează pe multiplele sale tatuaje, iar cei care au analizat cu atenție au recunoscut imediat. Noul concurent al Survivor All Stars 2024 este nimeni altul decât Cătălin Zmărăndescu. El a mai fost în Republica Dominicană anul trecut, ceea ce înseamnă că este bine pregătit să facă față unor dintre cele mai dificile probe de până acum.

În sezonul în care a concurat anterior, Cătălin Zmărăndescu a stârnit numeroase controverse. Cu toate acestea, nimeni nu a putut să conteste abilitatea sa de a supraviețui în condiții extrem de dificile și starea sa fizică excelentă.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com