DESCOPERIRE-ȘOC PENTRU UN CUPLU CARE A ADOPTAT UN COPIL. CE GREȘEALĂ MAJORĂ AU GĂSIT ÎN ACTE, 17 ANI MAI TÂRZIU

Multe cupluri care nu pot avea copii apelează la metoda de adopție, însă un cuplu a avut parte de o experiență care cu siguranță nu va fi uitată. 

a

Doi îndrăgostiți au adoptat, în urmă cu 17 ani, un copil pe care l-au considerat a fi din primele clipe de origine chineză. S-au atașat de el din prima clipă și s-au străduit să-i ofere un viitor bun, o creștere și o educație așa cum orice părinte își dorește pentru copilul său.

Pentru că erau convinși că micuțul adoptat este de origine chineză, cei doi au decis să îl familiarizeze pe acesta cât mai mult cu cultura chineză, așa că au făcut pași importanți cu privire la acest aspect. L-au dus la cursuri de limbă mandarină, i-au arătat frumusețile Chinei și au fost convinși că, la un moment dat, toate aceste lucruri îi vor fi de mare folos. Mai mult, cei doi le-au promis părinților naturali ai copilului că acesta va fi crescut cum nu se poate mai bine.

„I-am asigurat că copilul va fi iubit, ceea ce este adevărul, deoarece ne-am îndrăgostit instantaneu de băiețelul nostru”, au spus ei.
După opt luni, au început să se simtă vinovați din cauza faptului că nu făcuseră mai mult efort pentru a-și conecta „fiul chinez perfect” la rădăcinile sale culturale.

Ce greșeală au descoperit părinții, în actele de adopție

Surpriza a făcut ca totul să se schimbe radical, într-un punct al vieții în care actele de la nașterea micuțului au fost verificate mai amănunțit de cuplul care l-a adoptat în urmă cu 17 ani.

Potrivit informațiilor oferite de mirror.co.uk, în timp ce îl ajutau să-și completeze cererea de facultate, 17 ani mai târziu, părinții au descoperit că au făcut o greșeală majoră. Bărbatul a spus: „Căutând prin biroul meu pentru a găsi documentele necesare, am dat peste actele sale de adopție și abia atunci am văzut greșeala.

„Ceva atât de evident, atât de dureros, evident, ceva pe care nici soția mea, nici eu, în prostia tinereții noastre, nu văzusem…” – numele de familie ale părinților săi naturali erau „Park” și „ Kim „- adică era coreean, nu chinez.

În ciuda erorii lor colosale, videoclipul cu povestea copilului lor adoptat a fost inundat de mii de comentarii ale unor oameni care le-au lăudat eforturile. Un internaut a spus: „Ei bine, mandarina este una dintre cele mai vorbite limbi din lume, așa că au făcut bine”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com