AD

ACTUALITATE

Descoperirea care l-a făcut celebru pe un brașovean. Nimeni nu l-a crezut până nu a arătat pozele: “I-am găsit în Poiana Brașov”

todayaprilie 7, 2022

Background
share close
AD
AD

Un brașovean, instructor de înot de profesie, a devenit celebru după ce a făcut o descoperire de zile mari! Se afla în Poiana Brașov când a dat peste ceva nemaiîntâlnit. Nimeni nu l-a crezut până când nu a arătat pozele

Marius se poate lăuda oricui că a făcut descoperirea vieții lui. Fiind un adevărat pasionat, dar și cunoscător într-ale ciupercilor, brașoveanul a avut parte de cea mai grozavă experiență de până acum. S-a întâmplat când se plimba prin Poiana Brașov.

Descoperirea care l-a făcut celebru pe un brașovean. Nimeni nu l-a crezut până a arătat pozele: “I-am găsit în Poiana Brașov”

Brașoveanul a devenit cunoscut în toată țara după ce a găsit în Poiana Brașov trei hribi uriași, potrivit Newsbv.ro.

Nimeni nu l-a crezut când a povestit ce uriași sunt. Unii dintre prieteni au început să glumească pe seama lui. I-au spus inclusiv că sunt gonflabili, că i-ar fi umflat cu pompa.

„Sâmbătă i-am găsit, în Poiana Brașov, iar duminică după amiaza i-am gătit. Exact trei bureți am găsit, nimic mai mult, Pe cel mare nici nu am putut să îl cântăresc, cu cântarul de bucătărie. M-am urcat pe cântarul mare, apoi l-am luat în brațe, și am făcut diferența. Avea undeva la 5,7 – 5,8 kg”, a povestit Marius Sav, pentru Newsbv.ro.

Marius are o pasiune uriașă pentru munte și căutatul de ciuperci, pe care a moștenit-o de la părinții săi. Tatăl și mama sa erau adevărați cunoscători ai delicateselor. Și chiar dacă are o vârstă înaintată, mama lui Marius tot continuă să merge împreună cu fiul ei în pădure după bureţi.

Cât despre “soarta” celor trei hribi uriași, aceștia au completat savoarea unor preparate pregătite chiar de Marius.

„Cel mare va sfârşi într-o zacuscă, iar pe ceilalţi i-am congelat, după o reţetă proprie. Nu se congelează direct, că după ce îi scoţi nu mai sunt buni de nimic. Îi prepar termic în unt sau cu ulei de măslină. Am învăţat asta de la italieni, şi numai pe varianta asta mă duc”, a mai dezvăluit braşoveanul.

Marius chiar recomandă tuturor românilor, dacă au ocazia şi găsesc hribi în pădure, o rețetă de ciulama cu mămăliguţă, cu smântână proaspătă şi pătrunjel verde.

Sursa: https://redactia.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com