Despărțire șoc în showbiz! Cristian Boureanu și Laura Dincă s-au despărțit

Cristian Boureanu este un bărbat singur

Cristian Boureanu a anunțat că nu mai formează un cuplu cu Laura Dincă, după mai bine de șase ani de relație. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, deși recunosc că au avut o relație foarte frumoasă. Boureanu crede că mulți se vor bucura pentru răul lor, dar a decis să dea chiar el vestea, pentru a evita răutățile.

a

„După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat”, este anunțul făcut de Cristian Boureanu.

Deși toată lumea se gândea că Cristian și-a găsit sufletul pereche și se pregătește deja să facă marele pas, se pare că lucrurile stau cu totul altfel. De curând, Monica Tatoiu, o prietenă apropiată de fostul politician, a dat de înțeles că între cei doi nu mai merg lucrurile așa de bine și că situația s-a schimbat.

Vârsta și-a spus cuvântul

Se pare că planurile lui Boureanu și ale Laurei s-au schimbat și nu se mai regăsesc unul lângă celălalt. Având în vedere că și diferența de vârstă dintre ei este foarte mare, de aproape 30 de ani, au alte orizonturi și moduri de gândire diferite, care acum nu mai sunt deloc compatibile. Ar fi dispărut dintre ei ei focul iubirii și ar mai fi rămas doar o frumoasă prietenie.

„Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune”, a declarat de curând Monica Tatoiu la Antena Stars.

Relația lor a fost aspru criticată încă de la început din cauza vârstei. Nimeni nu le dădea multe șanse și spuneau că tânăra este cu el doar pentru bani, dar au trecut testul anilor și au demonstrat că între ei este mai mult decât un interes.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com