DESPRE PELINUL DULCE ȘI PELINIȚĂ

Vă povesteam, în urmă cu aproximativ 10 luni, despre pelinul dulce sau pelinița. Vă mai amintiți?!

Spuneam atunci că această plantă, pe numele ei științific artemisia annue, este un antimalaric eficient, și cel puțin în Madagascar era promovat și utilizat pe scară largă, fie sub formă de cocktail, fie sub formă de capsule, împotriva Covid.

♦️ Haideți să privim împreună, la 10 luni distanță, statisticile oficiale de pe worldometers. Madagascarul, o țară de aproximativ 27 milioane de locuitori, a avut doar 542 de decese, ÎN TOTAL, într-un an de pandemie. 

Continuare pe pagina -> 2

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com