DETALII NEȘTIUTE! CINE ESTE MISTERIOSUL BĂRBAT DIN VIAȚA PATRIZIEI PAGLIERI: ”ESTE MAI MIC CA MINE…”

Patrizia Paglieri trăiește de 4 ani o poveste de amor cu un misterios om de afaceri din Sicilia. Celebrul chef a dezvăluit detalii picante din interiorul cuibușorului de nebunii. 

a

Dragostea implică sacrificii și compromisuri, acolo unde este cazul. Patricia Paglieri a trecut peste orgoliu și drame, iar  acum a spus ”da” unei noi iubiri. În dragoste și război este permis orice, iar concurenta ”Asia Express” face mici sacrificii pentru a fi alături de bărbatul cu care se iubește de 4 ani, iar dacă asta presupune naveta România-Italia, de ce nu?

”Nu lucrăm în acelaşi domeniu. El e mai mic ca mine, are 53 de ani şi locuieşte în Agrigento. Suntem de patru ani împreună, însă cu pandemia asta a fost mai greu şi acum suntem mai bine. Noi suntem mai rezervaţi, nu ne place să ne expunem viaţa particulară.

O să plec din nou la el zilele acestea, un pic acolo la el, un pic aici la noi, când vine el, când mă duc eu. Nu am o problemă că e mai mic decât mine. Îmi împart viaţa între el şi bucătărie, afacerea cu mâncare pe care o am acasă”, a declarat Patrizia Paglieri pentru click.ro.

Patrizia Paglieri s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu 7 ani

Patrizia Paglieri a devenit cunoscută drept cel mai sincer jurat din cadrul show-ului ”Masterchef”. Gastronomia este prima și ultima iubire, chiar dacă sunt mai bine de 7 ani de când Patrizia Paglieri s-a retras din lumina reflectoarelor. Celebrul chef și-a găsit locul în România încă din 1993, atunci când familia ei a decis să se mute aici.

Fostul jurat de la MasterChef a dezvăluit că înclinația pentru gastronomie vine de la mama și de la bunica ei:

Mama și bunica au fost sursa mea de inspirație, motiv pentru care m-am identificat cu gastronomia într-un mod firesc, iar la scurtă vreme a apărut și pasiunea”, spunea Patrizia.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com