Detaliul din poza de vacanță care i-a îngrozit. Experții în paranormal au dat verdictul

O poză din vacanță s-a transformat într-un studiu de caz pentru o lume întreagă. O familie din SUA a profitat de vremea caldă și de timpul liber pentru a se răcori într-un lac din apropierea locuinței lor. Cu mic, cu mare, au făcut mai multe poze în apă, fără să sesizeze nimic neobișnuit, cel puțin, nu până când au ajuns acasă.

Detaliul de poza de vacanță care i-a îngrozit

Când s-au întors acasă, de la distracție, membrii familiei Davidson au avut parte de șocul vieții. În una dintre poze, lângă ei, în apă, era un copil necunoscut, cu o înfățișare ciudată.

Speriați, ei au postat pe Facebook, cerându-le părerea prietenilor de pe rețeaua socială. Mulți au spus că este vorba despre o fantomă.

Kim Davidson nu s-a oprit aici și a cerut părerea unor experți în paranormal. Aceștia au studiat fotografia și au spus că este vorba despre fantoma unei fetițe. Kim a făcut imediat legătura cu o fetiță care se înecase în acel lac în anul 1913.

Tânăra a spus în repetate rânduri, că la momentul realizării acelei fotografii, nu era nimic în spatele ei.

Capul acela alb de lângă mine cu coarne nu este uman, vă spun sigur asta. Degetele sale sunt pe umărul meu și pe brațul fiicei mele. Sunt degete lungi de tip scheletal, a spus femeia pentru Daily Mail.

Tot ea a spus că în aceeași zi, în timp ce înotau, s-au întâmplat mai multe evenimente ciudate. Fiicei ei i s-a prins piciorul de două ori, de ceva din apă, iar ea, când a intrat pentru ultima oară să se răcorească, a simțit pe cineva în spatele ei, dar a ignorat.

Detaliul din poza de vacanță care i-a îngrozit. Experții în paranormal au dat verdictul

Nu toți cei care au văzut poza sunt de părere că este vorba despre o fantomă.

Ochiul vede ceea ce vrea să vadă. După părerea mea, nu este altceva decât un strop de apă, a spus un internaut.

Alte persoane care au înotat în acel lac au spus că nu vor mai intra niciodată în apă, fiind convinse că ceea ce se vede în poză este o fantomă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com