Dezvăluiri uluitoare despre uciderea lui Emi Pian: Fiul și fratele interlopului susțin că a fost un asasinat la comandă/ Clanul Duduianu, chemat la audieri la Poliția Capitalei

Imediat după înmormântarea lui Emi Pian, mai mulți membri ai clanului Duduianu, printre care și fiul interlopului decedat, au fost chemați să dea explicații la Serviciul de Omoruri al Poliției Capitalei despre ce s-a întâmplat în dimineața zilei de mați, 4 august, în zona Giulești din București. Apele sunt agitate în lumea interlopă și familia lui Florin Mototolea acuză că este vorba despre un asasinat la comandă.  

Nicuşor Bratu, zis și Elvis Pian, fratele lui Emi Pian a susţinut acesta a fost asasinat la comandă și a cerut ca autoritățile să facă dreptate.

„S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?”, a spus fratele lui Emi Pian, potrivit fanatik.ro.

Fiul lui Emi Pian: „Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp”

Reamintim că liderul clanului Duduianu a decedat în urma unei confruntări cu Richard Emmanuel, un interlop din Clanul Rinu. Acesta a fost înjunghiat în gât, plămâni și i-a fost tăiată vena femurală. Toate acestea au condus la deces, rănile fiind prea grave.

După ce l-au condus pe Emi Pian pe ultimul drum, membrii clanului Duduianu cer să se facă dreptate. Fiul lui Emi Pian a declarat că nimeni nu caută să se răzbune, însă se așteaptă să fie făcută dreptate pentru tatăl sau.

„Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română”, a spus fiul lui Emi Pian.

Luni, la o zi de la înmormântarea lui Emi Pian, fiul și fratele lui Emi au decis să facă dezvăluiri despre noaptea în care a murit liderul Duduienilor.

Familia interlopului ucis susține că atacul a fost plănuit de clanul Rinu, dar că ei nu caută răzbunare și vor lăsa autoritățile să își facă treaba

Cei doi Duduieni au povestit că exista un conflict mai vechi cu clanul Rinu. Fratele lui Pian a povestit cum a fost la un pas de moarte după ce, acum 3 ani, o rudă a celui care l-a tăiat pe Emi l-a atacat pe stradă.

„Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian, în exclusivitate pentru Antena 3.

Sursa: gandul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com