Dezvăluirile numerologilor: 5 semne în palmă care arată că vei fi bogat

Numerologul Mihai Voropchievici ne dezvăluie cele cinci semne din palmă care arată că vei fi bogat.

Primul semn de îmbogățire este lungimea degetului arătător. Cu cât e mai lung decât inelarul, cu atât ai mai multe calități care te vor ajuta să faci bani, să obții bani și ești axat pe zona materială.

Un alt lucru important privitor la mâini este că, dacă ești dreptaci, în mâna stângă se manifestă toate dorințele și schimbările care vin periodic.

Sub degetul lui Mercur, degetul cel mic, dacă avem o steluță formată din liniile palmei, înseamnă că te-ai născut cu succesul în viața ta. Cu toate acestea, reușita cea mai mare va fi pentru cei care fac comerț pentru că Mercur este patronul negustorilor și investitorilor.

Acest semn poate smenifica existența unor câștiguri prin afaceri, dar și câștiguri prin hoție, minciuni și înșelăciuni.

Dacă steluța aceasta apare sub degetul mare și face un unghi de 90 grade cu degetul arătător, înseamnă că acest noroc pe plan financiar vine de la o vârstă fragedă. În cazul în care steluța apare sub degetul mercurian, succesul se va manifesta mai mult la maturitate, după prima jumătate a vieții.

Ce semnificații au liniile din palmă
Oamenii darnici, când întind degetele, ele se curbează într-o bărcuță, iar degetul mare se curbează în sus. La polul opus, oamenii zgârciți au degetele drepte atunci când întind palma, iar dacă dau mâna în semn de salut, degetele lor vor fi strânse.

Sub degetul arătător, degetul lui Jupiter, poate apărea un pătrat sau romb care indică faptul că persoana este una economă. Dacă pătratul arată mai mult sunb formă de grilă, atunci acea persoană este risipitoare. Banii vin, dar pleacă în zone de suferințe, cum ar fi tratamente la medic.

Linia care poate apărea sub inelar sau între inelar și degetul mic, o linie verticală, dacă are ramnificații, atunci într-un viitor apropiat vei începe că câștigi bani.

Pătratul de sub arătător se mai numește și pătratul învățătorului. Acei oameni fie sunt de meserie profesori sau învățători, fie acumulează multe învățăminte pe parcursul anilor. Ei le dau oamenilor din jur niște exemple, ajutându-i să învețe din experiențele lor.

Acest pătrat poate apărea după vârsta de 50 de ani, fiind un semn bun că vei avea un câștig constant.

Alunițele care apar în palmă, până să fie maronii, sunt de fapt roșiatice. Dacă acestea apar în palmă la o anumită vârstă, înseamnă că începi să te deștepți, să înveți mai multe.

Pe unghii, dacă există acele puncte albicioase, pe degetul mare sau pe arătător, înseamnă că urmează o perioadă norocoasă în care puteți crește în ochii celor din jur sau poate vi se schimbă poziția socială și vi se recunosc și anumite merite.

Sursa: parintidenota10.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com