DIAGNOSTIC CUMPLIT PENTRU INTERLOPUL CARE L-A MĂCELĂRIT PE BEBINO. CEZAR PETCU S-A ÎMBOLNĂVIT „BRUSC”

Cezar Petcu, cel care l-a măcelărit pe Bebino și a ajuns în spatele gratiilor s-a îmbolăvit peste noapte. Interlopul a cerut reducerea pedepsei, astfel că magistrații s-au întâlnit în miez de noapte, pentru a lua o decizie. 

Pușcăriașul Cezar Petcu le-a mărturisit oamenilor legii că suferă de o afecțiune gravă și cum o astfel de problemă „nu putea” să fie amânată, magistrații au întocmit o ședință la ora 23:59, pentru a lua o decizie.

Potrivit informațiilor oferite de spynews.ro, Cezar Petcu a formulat luni, 23 noiembrie, o cerere pentru întreruperea pedepsei, pe motiv că are probleme de sănătate.

Conform articolului invocat de interlop, „executarea pedepsei închisorii sau a detențiunii pe viață poate fi întreruptă (…) când se constată pe baza unei expertize medico-legale că persoana condamnată suferă de o boală ce nu poate fi tratată în rețeaua sanitară a Administrației Naționale a Penitenciarelor și face imposibilă executarea imediată a pedepsei, iar instanța constată, pe baza probelor, că specificul bolii nu permite tratarea acesteia cu asigurarea pazei permanente în rețeaua sanitară a Ministerului Sănătății și apreciază că amânarea executării și lăsarea în libertate nu prezintă un pericol pentru ordinea publică”, mai notează sursa citată.

Ședința a avut loc la ora 23:59, în ziua în care Petcu a formulat cererea

Chiar în ziua în care interlopul Cezar Petcu a formulat cererea de întrerupere a pedepsei, magistrații s-au întâlnit la ședință, în miez de noapte.

„Se emite adresă la Penitenciarul Rahova pentru a comunica acte și înscrisuri medicale din care să rezulte dacă petentul este în evidență cu afecțiuni medicale/cronice și o copie a MEPI în executarea căruia se afla acesta. Se emite adresă către condamnat pentru a comunica dacă își mai menţine această cerere sau înţelege să o retragă şi dacă este de acord cu efectuarea expertizei medico-legale”,au decis magistrații.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com