Diana Șoșoacă rupe tăcerea! Cineva ar fi încercat să-i facă rău: “Ne-au răsturnat cu mașină cu tot!”

Diana Șoșoacă este un personaj controversat, care face tot ce îi stă în putere pentru a ieși în evidență. Celebrul avocat are o mulțime de susținători, dovadă stând numărul mare de oameni care i se alătură la proteste. Totuși, există și mulți oameni care o critică și vor să-i facă rău. În acest context, Șoșoacă a vorbit despre o experiență mai puțin plăcută din viața ei.

a

Diana Șoșoacă ar fi fost victima unei tentative de asasinat

Diana Șoșoacă atrage atenția ori de câte ori apare în public și nu ezită să facă declarații controversate. În cadrul unei emisiuni TV, fosta senatoare AUR a făcut dezvăluiri incendiare despre un eveniment tragic din viața ei. Deși s-a petrecut în vară, abia acum a decis să vorbească despre el.

Celebrul avocat a mărturisit că  a fost victima unei tentative de asasinat, în luna august a anului trecut, în timp ce afară era o vreme urâtă, ce ar fi putut complica situația. Ea se afla în mașină cu fiica sa, iar într-un moment, cineva le-a lovit mașina. Mașina în care cele două se aflau a fost răsturnată într-un canal dar, din fericire, ele nu au pățit nimic.

“Fac o paranteză: anul trecut, eu cu fetița mea am fost răsturnate într-un canal de beton. Ne-au răsturnat cu mașină cu tot, pe o vreme ploioasă. Anul trecut, în august. Tocmai ca amenințare. Mie mi s-a intrat în casă, mi s-au tăiat toate firele”, a povestit Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă ar avea microfoane în propria ei casă

După accident, Diana Șoșoacă susține că, de ciudă că nu au pățit nimic în accident, cineva i-ar fi vandalizat și casa. Mai mult, i-ar fi amplasat microfoane în casă, pentru a ști ce se vorbește acolo.

Deși știe cine ar fi făptașul, Șoșoacă spune că nu va face plângere pentru că nu are încredere în instituțiile statului. Ea vrea să-și facă singură dreptate și știe ce are de făcut în această situație.

„După ce au văzut că am supraviețuit accidentului, mi-au intrat în casă, mi-au tăiat tot ce am avut eu la televizor. Mi-am găsit cărțile date pe jos. S-a umblat peste tot. Mi se transmite când am discuții, ce discut în casă. Eu știu cine mi-a intrat în casă.

Îi aștept la cotitură. Știu că instituțiile statului sunt disfuncționale(…)

Nu voi face plângere pentru că nu am încredere nici în Poliție, nici în Parchet. Aceste instituții sunt disfuncționale. Primesc ordine, în cea mai mare parte, de la ăștia de sus”, a adăugat fosta senatoare AUR.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com