Dieta cu lămâi, care te scapă de 12 kilograme în numai 14 zile. Cine nu are voie să o țină

Însă, pentru a reuși acest lucru, este nevoie de puțină voință și mai multă atenție la lucrurile pe care le consumi în fiecare zi.
Fie că este vorba numai de dietă sau implică și exerciții fizice, orice dietă trebuie începută numai după niște analize de sânge și după o discuție cu un medic pentru a nu îți afecta organismul.

a

O dietă foarte populară printre persoanele care vor să slăbească rapid implică în fiecare zi consumul unei cantități de suc de lămâie. Se recomandă sucul din lămâi bio.

Persoanele care simt dureri în capul pieptului și au aciditate gastrică ar fi bine să evite lămâile, deoarece pot înrăutăți situația. Dieta cu lămâie este contraindicată persoanelor care suferă de afecţiuni renale, biliare sau digestive.

Sucul de lămâie consumat în exces poate atrage senzația de arsură în capul pieptului, avertizează Salome Benjamin, doctor nutriționist la Spitalul Nair, din Mumbai, India. De asemenea, și cei care au probleme cu stomacul trebuie să evite consumul de suc de lămâie.

Iată dieta care te poate scăpa de 12 kilograme în numai 14 zile. Iată ce trebuie să consumi zilnic:

Ziua 1: Se consumă sucul de la o lămâie cu un pahar cu apă, de trei ori pe zi. Poate fi consumat la masă.

Ziua 2: – se consumă sucul de la 2 lămâi cu 500 de ml de apă, de două ori pe zi. O dată înainte de micul dejun, pe stomacul gol și a doua oară înainte de somn, dar după cină.

După ziua a șaptea, dieta se reia descrescător

Ziua 3: la fel ca în prima zi.

Ziua 4: la fel ca în a doua zi.

Ziua 5: se consumă apă și zeamă de lămâie pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Se consumă în această zi legume verzi, turte și pâine pentru întreaga zi. Nu se consumă orez. Seara, se recomandă o salată de fructe sau de lămâie, apoi un pahar cu apă și puțină zeamă de lămâie înainte de somn.

Ziua 6: la fel ca în a doua zi.

Ziua 7 – se începe planul din nou, consumându-se aceleași lucruri ca în ziua a 5-a, până în ziua a 12-a, luând descrescător zilele, de la a cincea până la prima zi.

 

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com