ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
Schimbările digestive sunt atât de impresionante, încât poți ajunge să te bucuri din nou de un tranzit normal! Cu acest regim metabolic poți ajunge să pierzi între 7 și 10 de kilograme, în greutate.
Dieta trebuie ținută fix 13 zile, nu mai mult, nu mai puțin! Dacă nu ești pregătit să ții această dietă și nu o respecți în totalitate, rezultatele nu se vor vedea! Acest regim poate fi ținut din nou, abia după doi ani, așa că acum înțelegi cât este de strict.
Iată în ce constă:
ZIUA 1
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră, cu un cubuleț de zahăr.
Prânz: două ouă și legume asezonate (200 de grame de legume, de exemplu spanac fiert și o roșie).
Cină: 200 grame de friptură, fără grăsime, o salată de legume, cu ulei de măsline și lămâie.
ZIUA 2
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră, cu un cubuleț de zahăr.
Prânz: 200 grame șuncă și un iaurt.
Cină: 200 grame de friptură, fără grăsime, o salată de legume, asezonată cu ulei de măsline și lămâie.
ZIUA 3
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: două ouă fierte, o felie de șuncă și un amestec de legume.
Cină: o rădăcină de țelină fiartă (medie), o roșie și o altă legumă la alegere.
ZIUA 4
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: suc de portocală sau măr și un iaurt.
Cină: un ou fiert, un morcov mare, 200 grame de brânză caș.
ZIUA 5
Micul dejun: un morcov mare cu zeamă de lămâie.
Prânz: 200 grame somon cu lămâie, fiert sau la grătar.
Cină: 200 grame de friptură cu legume și puțină țelină.
ZIUA 6
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră, cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: 2 ouă și un morcov.
Cină: 250 grame carne de pui la grătar sau fiert și spanac asezonat cu zeamă de lămaie și ulei de măsline.
ZIUA 7
Micul dejun: o ceașcă de ceai fără zahăr.
Prânz: Nimic!!! Bea doar apă.
Cină: 200 grame carne de oaie și un măr.
ZIUA 8
Micul dejun: cafea neagră cu un cubuleț de zahăr.
Prânz: 2 ouă fierte, 200 grame spanac fiert și o roșie.
Cină: 200 grame de friptură, fără grăsime, o salată de legume asezonate cu ulei de măsline și lămâie.
ZIUA 9
Micul dejun: cafea neagră cu un cubuleț de zahăr.
Prânz: o felie mare de șuncă și un iaurt.
Cină: 200 grame de friptură, fără grăsime, o salată de legume asezonate cu ulei de măsline și lămâie.
ZIUA 10
Micul dejun: o ceașcă de cafea cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: două ouă fierte, o felie de șuncă și legume asezonate, asemeni zilei 1.
Cină: o rădăcină de țelină fiartă (medie), o roșie și o altă legumă la alegere.
ZIUA 11
Micul dejun: o ceașcă de cafea cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: suc de portocală sau măr și un iaurt.
Cină: un ou fiert, un morcov mare, 200 grame de brânză caș.
ZIUA 12
Micul dejun: un morcov mare, cu zeamă de lămâie.
Prânz: 100 grame somon fiert, asezonat cu lămâie.
Cină: 200 grame de friptură, fără grăsime, o salată de legume, neapărat să conțină și spanac, ulei de măsline și lămâie.
ZIUA 13
Micul dejun: o ceașcă de cafea neagră cu un cubuleț de zahăr, o felie de pâine toast.
Prânz: două ouă, un morcov mare și zeamă de lămâie.
Cină: 250 grame carne de pui la grătar sau fiert și spanac asezonat cu zeamă de lămaie și ulei de măsline.
Written by: admin