DIN CE A CÂȘTIGAT PEPE PRIMII BANI. CE JOBURI „DE JOS” A EXPERIMENTAT ARTISTUL: „NICIODATĂ NU MI-A FOST RUȘINE”

În prezent, Pepe este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi. Mereu sincer și asumat, cântărețul nu a avut niciodată vreo problemă să recunoască faptul că a trecut și pe la munca de jos, înainte de a fi celebru.

Despre Pepe știe toată lumea că este extrem de talentat și muncitor, iar cariera și-a clădit-o pe ani de muncă. Are tot ce își dorește și în ciuda faptului că divorțează de Raluca Pastramă, este un om împlinit și fericit, căci are două fetițe și multe motive de bucurie.

La un moment dat, extrem de deschis, Pepe a recunoscut cum anume a făcut primii bani. Fără fițe de vedetă, cântărețul a mărturisit că a filmat pe la evenimente, dar a fost și vânzător.

„Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine și sper ca, atunci când voi avea un copil, să fie și el la fel de ambițios’” spunea Pepe, cu puțin timp înainte de a deveni tătic.

Nu mai vrea certuri

Invitat de curând într-o emisiune TV, Pepe a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu mama fetițelor lui. De asemenea, îndrăgitul artist susține că a îngropat securea războiului cu fosta sa soție și că i-a iertat micile derapaje.

Totodată, chiar a spus că se înțelege foarte bine cu Raluca Pastramă și că au decis să-și crească fetițele în liniște și pace, dar separat.

„Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com