DIN PĂCATE, VEȘTILE DESPRE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI NELU PLOIEȘTEANU NU SUNT BUNE: „AȘTEPTĂM UN MIRACOL!”. SOȚIA ARTISTULUI, INTERNATĂ ȘI EA

Jurnalistul Florin Condurățeanu a vorbit, din nou, despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu. Din păcate, situația lăutarului este la fel de critică.

a

Potrivit spuselor lui Florin Condurățeanu, Nelu Ploieșteanu este în continuare intubat, și are șanse mici de supraviețuire. Doar o minune ar putea să îi mai salveze.

„Am vorbit acum două ore cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație.

Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav. Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă.

Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid.

Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu la Antena Stars.

Soția lui a leșinat

Mitriţă, vărul lui Nelu Ploieşteanu, a explicat că soția maestrului nu a luat veștile prea bine și a leșinat.

Femeia a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au fost nevoiți să-i coasă rana cu fire de sutură neresorbabile.

„Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman!

Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu.

Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea. Mă gândesc că o fi sperat până în ultima clipă că nu are nimic grav. Şi, când colo?!”, a declarat el, pentru Impact.ro. https://e5f00e0d7ef33ca178842c6662f4b9e9.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com