DIN SERIA VIAȚA LA BLOC. MESAJUL AMENINȚĂTOR PE CARE DOI TINERI L-AU PRIMIT. CEARTA DIN MIJLOCUL NOPȚII NU A FOST APRECIATĂ DE VECINI

Viața la bloc este grea, mai ales atunci când trebuie să îi mulțumești pe toți vecinii, care par să fie deranjați de orice. Locuitorii unui bloc au găsit pe ușă un bilet amenințător, un alt locatar a fost deranjat de cearta aprinsă pe care au avut în toiul nopții.

Atunci când trăiești la bloc trebui să ai mare atenție la vecini, acești pot deveni inamicii numărul unu dacă îi superi. Un om a fost deranjat de țipetele vecinilor săi, care au pornit o ceartă îngrozitoare în toiul nopții. Așa că nu a stat mult pe gânduri și a trecut la amenințări.

Vecinul sătul de țipete a lăsat un bilet în lift, criticând cuplul zgomotos pentru urletele care au trezit întreaga clădire și i-a avertizat să nu se mai repete.

„Pentru cei  care au avut cearta epică în mijlocul nopții. Nu locuiți singur într-o cabană din Montana. Există ființe umane care trăiesc aici și ne-ați trezit pe toți noaptea trecută. Presupunând că sunteți adulți, ce ziceți ca de data viitoare când vă simțiți nervoși și trebuie să vă descărcați să… meditați sau rugați-vă… sau mâncați o prăjitură. Doar nu ne mai trezi din nou pe toți”, se arată în biletul lăsat în lift.

Povestea a devenit virală

Certăreții au înțeles mesajul vecinului și au postat biletul pe rețelele de socializare. Postarea lor a devenit imediat virală, iar internauții au lăsat o mulțime de comentarii. Cei mai mulți au fost de acord cu faptul că vecinii certăreți sunt cei mai răi. Însă au existat și câțiva care au spus că apreciază o ceartă bună.

„Sunt singurul căruia îi place să audă cearta vecinilor? Nu se întâmplă deseori aici, dar când o fac, cu siguranță îmi deschid fereastra pentru a încerca să aud tot. Mai ales dacă urletele m-au trezit; povestea aceea trebuie să fie suculentă „, a scris unul dintre internauți.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com