Dinu Maxer a făcut anunțul devastator: „Are cancer”. Vestea a căzut ca un trăznet peste familia artistului

Deea și Dinu Maxer trec prin momente cumplite, după ce tatăl artistului a fost lovit din nou de boala cruntă cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani.

Familia Maxer este devastată. Tatăl lui Dinu este lovit de boală

Cei doi soți au avut niște luni extrem de complicate, după ce copiii lor s-au tot confruntat cu tot felul de probleme de sănătate, lucru care i-a speriat pe artiști, mai ales ținând cont de situația cu care ne confruntăm din cauza pandemiei de coronavirus. 

Dinu Maxer a făcut anunțul devastator: „Are cancer”. Vestea a căzut ca un trăznet peste familia artistului

Acum, o altă veste cruntă s-a abătut asupra familiei Maxer. Tatăl lui Dinu are cancer. Este vorba, mai exact, despre o recidivă, iar acum sunt nevoiți să îl trateze acasă. Chiar Dinu a fost cel care a făcut anunțul trist, la o emisiune de televiziune, acolo unde a vorbit de boala cruntă cu care se luptă părintele lui în aceste momente. 

Dinu Maxer a făcut anunțul devastator: „Are cancer”. Vestea a căzut ca un trăznet peste familia artistului

Situația este cu atât mai complicată, cu cât bărbatul nu poate fi internat în spital din cauza pandemiei de coronavirus care încă există în România, iar corpul tatălui lui Dinu Maxer a început să cedeze încet.

„Cancerul i-a recidivat și îl tratez acasă. Uneori câștigi cu cancerul, dar ai probleme cu alte sisteme. Tatăl meu trece acum printr-un moment mai greu. Problema cu cancerul… este stopat, însă cedează alte sisteme”, a mărturisit Dinu Maxer la un post de televiziune.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com