Dinu Maxer, detalii cutremurătoare despre moartea fratelui său mai mic: „Adevăratul vinovat…”

Dinu Maxer și-a pierdut fratele mai mic în urmă cu 33 de ani. Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Dinu Maxer a dezvăluit în primăvara acestui an o dramă neștiută a familiei sale. În anul 1988, în perioada în care artistul avea doar 14 ani, o tragedie a pus stăpânire pe familia lui Dinu Maxer.

Fratele mai mic al celebrului cântăreț a murit în urma unui accident care le ridică semne de întrebare și în prezent.

„Bunica a vrut să se ducă să cumpere pâine și el a zis: ”Nu, mă duc eu”. Având treabă, țin minte că spăla, l-a lăsat, i-a dat banii și au trecut ore și el nu s-a mai întors. Eu învățam pentru treaptă, treceam clasa a IX-a.

Eu n-am ieșit după el decât în momentul în care s-a înserat. Problema adevărată este că nici în momentul de față noi nu știm ce s-a întâmplat și nu știm care este adevăratul vinovat”, a povestit Dinu Maxer, la o emisiune televizata.

Cum a murit fratele lui Dinu Maxer

Dinu Maxer a mărturisit că nu s-a găsit vinovatul pentru moartea fratelui său nici până în prezent. În prima instanță s-a presupus că fratele mai mic al artistului a murit sub șinele unui tramvai. Un martor a transmis familiei că, de fapt, copilul nu a fost călcat tramvai, ci a ajuns cu capul între vagoane, după ce s-a speriat de o mașină.

„L-am găsit în seara aceea, dar deja el era în comă. Momenul în care s-a întâmplat ne urmărește încă pe toți cei din familie. Este extrem de tragic să nu știi ce s-a întâmplat și să nu știi care este adevăratul vinovat.

(…) A trecut de tramvai, tramvaiul l-a depășit, a trecut pe șina cealaltă. O martoră a spus că ar fi depășit o Dacie galbenă pe linia de tramvai, copilul s-ar fi speriat și s-a lovit de îmbinarea dintre vagoane. Acolo s-a produs traumatismul cerebral. A murit după o zi”, a mai spus cântârețul.

Dinu Maxer nu și-a condus fratele pe ultimul drum

Soțul Deei Maxer nu și-a condus fratele pe ultimul drum, iar decizia a fost a părinților săi. Înmormântarea a avut loc în aceeași zi în care avea loc și examenul de treaptă al cântărețului. În acest sens, tatăl artistului a decis să îl trimită la un vecin și să nu fie prezent la înmormntare.
„N-am putut să fiu alături de familie. Tatăl meu, când a conștientizat că se suprapune înmormântarea lui peste examenul de la Română, m-a trimis la un vecin. N-am văzut nici când l-au adus, nu l-am văzut deloc. Au ținut foarte mult să rămân cu imaginea lui așa cum îl știam și să nu-l văd așa cum era”, a declarat Dinu Maxer, în platoul unei emisiuni televizate.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com