Directorul CFR, reacție nervoasă în cazul copiilor rămași cu trenul în câmp. Florin Cîțu: “dacă lucra la Guvern, acum era acasă”

Noi explicații în cazul trenului rămas aproape nouă ore în câmp. Directorul CFR care a reacționat nervos la întrebările jurnaliștilor cu privire la măsurile pe care le-a luat pentru pasageri, a revenit cu explicații.

Cum explică directorul CFR reacția cu privire la trenul rămas în câmp

Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători a avut o discuție dură cu un jurnalist despre cazul trenului rămas în câmp. Jurnalistul l-a întrebat ce se întâmplă cu pasagerii, ce condiții li se pun la dispoziție până se remediază problema, iar Vizante a reacționat la impuls.

Ulterior și-a explicat reacția:

A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor, a spus Ovidiu Vizante.

Când jurnalistul l-a întrebat de ce nu a ajuns o locomotivă la oamenii care au rămas în câmp, fără curent, apă și mâncare, directorul CFR a replicat:

Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația, a răspuns reprezentantul CFR.

Ovidiu Vizante a continuat discuția cu jurnalistul și s-a arătat deranjat că se presupune că nu și-a făcut treaba cum trebuie și că nu a luat măsurile ce se impun în astfel de situații. Directorul CFR Călători a mai spus că toți factorii de decizie de la CFR au încercat să găsească o soluție și că pasagerii nu au fost abandonați.

Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren. (…) Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face, a mai spus Ovidiu Vizante.

Cu privire la acest incident, premierul României, Florin Cîțu a spus că dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă, sugerând, în mod evident, că l-ar fi demis.

Trenul Mangalia- București a rămas în câmp, iar călătorii, între care mulți copii care se întorceau de la mare, au rămas blocați mai multe ore.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com