Discuția amuzantă dintre doi soți. Ce i-a transmis bărbatul partenerei sale: „O să fii neagră de…”

Discuția amuzantă dintre doi soți

Discuția amuzantă dintre doi soți. Există multe situații amuzante între un cuplu, iar acestea ar trebui să facă parte deseori din viața oricărui cuplu. Este și cazul a doi soți a cărei discuție a devenit virală pe internet. Cei doi urmau să meargă la botez, iar bărbatul nu știa cu ce să se îmbrace. Acesta a avut nevoie de câteva sfaturi din partea soției lui, dar răspunsul lui a fost de-a dreptul fenomenal.

a

Discuția amuzantă dintre doi soți. Ce i-a transmis bărbatul partenerei sale: „O să fii neagră de…”

Discuție dintre un cuplu a devenit virală în mediul online. Cei doi erau invitați la un botez, iar bărbatul nu știa cu ce să se îmbrace, motiv pentru care i-a cerut soției câteva recomandări. Femeia i-a spus că trebuie să își ia cămașa nouă gri, cu pantalonii tot gri, pantofi negri, șosete negre și să asorteze vestimentația cu un accesoriu negru. Încântat de cele spuse de soția sa, bărbatul a vrut să facă o glumă, pe seama asta. Așadar, bărbatul i-a spus soției sale că a găsit accesoriul perfect.

„-Iubire, cu ce mă îmbrac la botez?
-Te îmbraci cu cămașa aia nouă gri, cu pantalonii ăia gri, iei pantofii ăia negrii, șosete negre și îți cauți un accesoriu negru care să se asorteze cu pantofii
-Super Anca, pentru că am accesoriul perfect.
-Care e ăla?
-Tu, o să fii neagră de supărare când o să mă îmbăt”, este discuția dintre cei doi soți.

BONUS:

Bai, mi-a trimis Roxana screen cu ce i-ai scris! De ce te dai la ea si ii spui ca o iubesti, nesimtitule!

-Eu nu i-am scris niciodata!

-Cum nu? Uite:

– Asta nu e scrisul meu!

Atunci când bărbatul îi cere voie soției să iasă în oraș cu prietenii

Căsătoria este un lucru special pentru doi oameni care se iubesc și care vor să pășească împreună pe același drum. Cu toate astea, odată cu asta vin multe responsabilități, iar ieșirile cu prietenii vor deveni, cel mai probabil, un moment greu de indeplinit. Este și cazul unui bărbat care îi cere voie soției să iasă la o bere cu prietenii. Nervoasă, Anca îi spune că o lasă în casă, iar el pleacă să se distreze cu băieții. Mai mult, aceasta îi reproșează că a uitat să fie gentil cu el și nu o mai alintă ca la început, atunci când îi scria versuri. Drept răspuns, bărbatul i-a fâcut versuri,dar nu așa cum se aștepta ea.

Anca, vreau să ies și eu cu băieții în seara asta la o bere, mă lași?
-De asta te-ai insurat, ca să mă lași în casă și tu să pleci cu băieții?Tu nu erai așa, înainte mă alintai, imi trimiteai versuri frumoase, ce s-a întâmplat cu tine?
-Înger îngerașul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu
Să facp nervi la capul meu
Eu diseară vreau să beau”

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com