Discuţia familiei cu medicii a fost făcută publică

Situația din jurul mo…rții lui Nelu Ploieșteanu se complică. Întrebarea pe care și-o pune familia este dacă artistul avea sau nu coronavirus, după ce au primit un telefon de la DSP. Artistului i se va mai face un test de Covid pentru a se clarifica situația.

a

Mara Bănică este cea care a făcut anunțul legat de mo….artea artistului și tot ea este și cea care aruncă bomba. Soția lui Nelu Ploieșteanu a fost sunată de cei de la DSP și i s-a comunicat că pot ieși din carantină. În acest context, familia se întreabă dacă artistul mai avea sau nu infecția cu SARS-CoV-2 în organism.

”Mi-a fost și groază când mi-a sunat telefonul. Nu știu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, și, în momentul în care te sună în crucea nopții, mi-a și spus: ”Știi de ce te sun la ora asta, nu?” Și nici nu a mai fost necesar să îmi spună.”, a povestit Mara Bănică.

”Am înțeles că puțin după miezul nopții s-a sti.ns. Problema este că ieri, doamna Elena, soția lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunțată că pot ieși din carantină. Și dumneaei, și Nea Nelu. Deci, legal, nu mai exista pericolul răspândirii virusului și nici nu cred că îl mai avea în organism”, a mai adăugat jurnalista.

Potrivit Rtv, lui Nelu Ploieșteanu i se mai face un test, după ce a mu..rit. Medicii vor să vadă dacă artistul mai avea virusul SARS-CoV-2 sau nu în organism. Familia și-a exprimat dorința de a-l înm..orm…ânta normal, nu ca pe un bolnav de coronavirus, dez…brăcat și cu si..criul sigilat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com