Divorț cu scandal la “Mireasa”, după cinci luni de căsnicie! “Stăteam pe la ușă”

Divorț cu scandal la Mireasa. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri format în cadrul show-ului matrimonial se destramă. Acum cei doi protagoniști sunt acuzați că au făcut nunta pentru bani și că între ei nu au fost niciodată sentimente adevărate.

a

Maria și Liviu Olteanu de la Mireasa și-au spus adio!

Câștigătorii sezonului 3 de la Mireasa s-au despărțit cu scandal. Și-au jurat iubire, dar au ajuns să se despartă la numai cinci luni de la căsătorie. Oamenii au crezut în povestea lor de dragoste, i-au susținut și astfel în luna august 2021, Maria și Liviu au fost desemnați câștigătorii show-ului matrimonial.

Ei sunt cei care au plecat acasă cu premiul în valoare de 40.000 de euro. Se pare că au împărțit banii frățește, după care și-au spus adio.

Maria a fost invitată în emisiunea Xtra Night Show unde a făcut declarații neașteptate. Tânăra a spus că se certa foarte des cu soțul ei și că au existat foarte multe despărțiri și împăcări. La un moment dat, a simțit că nu mai există soluții pentru ei și că despărțirea este iminentă.

 Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea, a declarat Maria, la Xtra Night Show.

Despărțire după Mireasa: ne înjuram între noi

Maria a povestit resemnată despre această experiență și a expus publicului lucruri grave, la care fanii cuplului lor nu se așteptau. Se pare că ajunseseră să se certe urât, cu înjurături și să nu se mai înțeleagă sub nicio formă.

Ne certam des, am început să ne jignim reciproc, ne înjuram între noi, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine, dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc!, a mai spus Maria.

Tânăra a spus că ajunsese să se simtă în plus, să nu aibă cheie la casă, fiind astfel nevoită să-l aștepte pe soțul ei afară, la ușă, până venea de unde era plecat.

Din toată această poveste, Maria a rămas cu 20.000 de euro, jumătate din premiul obținut de cuplul ei format cu Liviu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com