DJ Pascal ar putea fi îngropat pe banii primăriei. Poliția a descoperit că artistul are doar două rude bătrâne, care trăiesc în Franța

Pascal di Fazio sau DJ Pascal, așa cum era cunoscut în industria muzicală românească, găsit mort într-un hotel din Pitești, ar putea fi îngropat de autoritățile locale după ce anchetatorii au stabilit că singurele sale rude sunt mama acestuia, în vârstă de 93 de ani și o soră de 74 de ani, care locuiesc în Franța.

a

DJ Pascal a fost găsit mort, duminică seară, într-o cameră de hotel din Pitești, unde acesta era cazat de mai multe zile. Conform unor surse judiciare, prietenii cunoscutului DJ s-au alarmat după ce acesta nu a mai răspuns la telefon și au mers la hotelul la care știau că este cazat acesta.

Împreună cu un angajat al resortului, conoscuții lui DJ Pascal au bătut la ușă, iar pentru că nu a existat niciun răspuns din partea artistului, angajații au descuiat cu o altă cheie. Bărbatul era căzut lângă pat, cu fața în jos, semn că, la un moment dat, i s-a făcut rău, pierzându-și cunoștința.

Polițiștii piteșteni care au făcut cercetarea la fața locului, au ajuns la concluzia că, la momentul decesului, bărbatul era singur în cameră, mai ales că ușa era încuiată pe dinăuntru. În plus, s-au găsit și toate bunurile personale ale cetățeanului francez, inclusiv o sumă de bani.

Moartea a fost fulgerătoare

Trupul lui DJ Pascal a fost ridicat și dus la Serviciul Medico-Legal Argeș. Cu toate că necropsia nu a avut încă loc, anchetatorii sunt convinși că decesul a survenit fie în urma unui atac de cord, fie ca  urmare a unui atac cerebral.

Pentru că bărbatul este cetățean francez, a fost anunțat, conform procedurilor, Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI), care, la rândul său, a notificat Ambasada Franței la București, pe care au informat-o că, dacă dorește, poate trimite un expert parte care să asiste la necropsie.

Dincolo de proceduri, există însă o altă problemă, legată de repatrierea trupului neînsuflețit. Potrivit unor surse judiciare, în urma verificărilor s-a stabilit faptul că DJ Pascal are numai două rude, ambele pe teritorul Franței. Este vorba despre mama lui, care are 93 de ani și o soră de 74 de ani.

Ca urmare, în cazul în care Ambasada nu va face demersurile necesare pentru repatrierea trupului, acesta va fi înhumat pe banii municipalității, într-un cimitir din Pitești.

Sursa: gandul.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com