Doar femeile inteligente dau naștere băieților

Știai că depinde de personalitatea, temperamentul și intelectul tău faptul că vei da naștere unui băiat sau unei fete? Dacă ești o femeie cu un IQ ridicat și cu o minte ascuțită, dacă ești creativă și plină de resurse, ai șansă de a concepe un copil de sex masculin de cinci ori mai mare.

a

La această concluzie au ajuns analiștii unei serii de studii independente, efectuate în ultimii cinci ani. Mai mult, în sprijinul acestei teorii cercetătorii fac și unele argumente interesante.

Recent, oamenii de știință din Zoua Zeelandă au descoperit o legătură între femeile inteligente și nașterea băieților în perioade dificile, cum ar fi în timpul războiului. Sigur ai auzit de sumbra credință populară, anume că dacă se nasc mai mulți băieți, războiul este iminent. Acest fenomen inexplicabil are loc pentru a echilibra procentul de populație masculină și feminină dintr-o țară care și-a pierdut un număr mare de bărbați în timpul războiului.

Pe acest fenomen, unii susținători ai teoriei femeilor inteligente și ale copiilor lor de sex masculin își justifică opinia. Este descoperirea făcută de Dr. Valerie Grant, că există o legătură între nivelul de testosteron la unele femei și nașterea băieților.

Pe baza declarațiilor făcute până acum, oamenii de știință găsesc mai ușor să răspundă la întrebarea de ce se nasc mai mulți băieți în timpul și după război.

Motivul este legat de hormonul testosteron. În timp ce bărbații sunt pe front, este logic ca femeile să preia o mare parte din funcția lor. Acest lucru duce la producerea în corpul feminin a unor cantități mai mare de testosteron, ca răspuns la stres. Astfel, acest lucru afectează în mod direct momentul fertilizării.

Sursa: rabotavnete.com

Sursa: https://tonypoptamas.eu/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com