Doar oamenii cu un IQ ridicat trec acest test: câte litere Q vedeți în imagine?

Acest puzzle este o adevărată provocare pentru ochii și creierul dvs! Este important să vă concentrați pentru a obține cel mai bun rezultat!

a

Câte litere Q puteți găsi? În această imagine litera Q se ascunde printre litera O.

Întrebarea este: câte Q sunt în această imagine? Aveți doar 10 secunde pentru a le găsi pe toate. Care este răspunsul Dumneavoastră?

Răspunsul:

n imagine sunt ascunse 9 Q!

Ați găsit mai mult de 5? Felicitări, înseamnă că v-ați descurcat bine cu sarcina!

—————————-

O femeie intra intr-un magazin si fura 100 lei din casa de marcat, fara sa-si dea seama proprietarul magazinului. Se intoarce 5 minute mai tarziu si din acei 100 de lei isi cumpara produse in valoare de 70 de lei, proprietarul ii da 30 de lei rest. Cu cat a iesit in pierdere proprietarul?


Raspuns:


A. 30 lei B. 70 lei C. 100 lei D. 130 lei E. 170 lei F. 200 lei

Sursa: radiosimplu.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com