Dobandeste-ti libertatea de sine cu Release Me, noua piesa Bruno Rex feat. Maria Mathea

„Release Me”, by Bruno Rex feat. Maria Mathea se lansează astăzi și este o piesă despre libertate, voință și despre propriile capcane. Artiștii au creat un proiect muzical puternic, ademenitor, dar cel mai important, autentic.

I’ve been escaping demons that I never knew/ They see me fading at the point of breaking through, sunt versuri cu impact pătrunzător. Ne luptăm cu proprii demoni despre care nici măcar nu știam că există. Pentru a ne dezvolta și a ne simți cu adevărat liberi trebuie să încercăm constant și să nu ne dăm batuți. Vibe-ul piesei este viu și răsunător, iar „Release Me” se transformă într-un îndemn puternic de a ne căuta și găsi sinele adevărat.

În ceea ce privește sound-ul, „Release Me” este genul de melodie pe care o asculți când ai nevoie de o energizare completă – corp și minte. Îți dă senzația unui restart deplin și îți oferă determinarea de a înfrunta încă o zi obositoare. Și ce mod mai benefic de a parcurge drumul spre birou decât mișcându-te pe ritmul cu un efect atât de dinamic al „Release Me”?

După ce a petrecut ultimii câțiva ani scriind muzică pentru alți artiști și DJs și fiind un invitat special în unele dintre piesele acestora, Maria Mathea și-a întins propriile aripi ca artist. Single-ul de debut, „Giving You Up”, reprezintă o melodie pop intimă și dureroasă, dar totuși plină de speranță. De-a lungul carierei sale, Maria a colaborat cu numeroși artiști celebri, precum Justus, Descrete, Jonas Jensen și Niklas Rosström.

Maria Mathea are peste 100.000 de ascultători lunari pe Spotify.

Născut în Mexic, Bruno Rex este compozitor și producător muzical. Îi place să creeze muzică care să ofere vibe-uri bune și pline de energie celor din jur. Printre piesele sale de succes, amintim „Better Than You”, cu peste 15.500 de stream-uri pe Spotify, „Absolutely Mad”, cu aproape 15.000 de stream-uri și „Take Your Time”. Stilul muzicii pop nu a fost niciodată mai fun de atât, Bruno atașându-i o notă personală semnificativă și ușor recognoscibilă.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .
Durata: 02:44
Compozitori: Bruno Paulo Cerecero Flores, Maria Broberg, Marta Gałuszewska
An: 2021
ISRC: RO-ROT-21-06301
Casa de discuri: Bruno Paulo Cerecero Flores under exclusive licence to Roton Music

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com