Doctor argentinian, despre coronavirus: „Mulți nu au educația necesară ca să înțeleagă gravitatea situației”

ntreaga planetă este îngenuncheată de pandemia de coronavirus, numărul total al cazurilor depăsind în urmă cu doar câteva ore numărul de 1 milion!

Chiar dacă există și țări cu puține cazuri, cum ar fi Argentina, acolo unde până în prezent au fost infectate sub 1.200 de persoane, medicii din această țară iau foarte în serios pandemia. Jorge Batista, medic al clubului de fotbal Boca Juniors, chiar a lansat un atac dur la adresa celor care nu înțeleg că trebuie să stea în autoizolare, pentru a stopa răspândirea virusului ucigaș.

Doctorul chiar a comparat coroanvirusul cu ciuma neagră, cunoscută și drept moartea neagră, care a apărut în anul 1330 în Asia Centrală și s-a răspândit rapid pe întreg globul, reușind să ucidă peste o treime din populația Europei.

„În timpul ciumei negre, nici medicii și nici populația nu au știut cu ce se confruntă. Noi știm cu ce avem de-a face și cum putem evita să fim infectați! Să nu fim proști! Respectă carantina. În Evul Mediu au murit fiindcă nu știau nimic despre boală. Dar și acum mulți dintre noi se vor îmbolnăvi și vor muri din cauza unor idioți. Nu vreau să mă implic într-un subiect politic care nu mă interesează, dar acest lucru se datorează lipsei de educație. Prea mulți oameni nu au educația necesară ca să înțeleagă gravitatea situației. Este vina tuturor”, a spus Jorge Batista.

Sursa: protv.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com