Doctor renumit din România: „Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala”

Doctorul Tudor Ciuhodaru a transmis că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite boala mai departe. Specialistul trage un semnal de alarmă către ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

Medicul Tudor Ciuhodaru a vorbit despre decizia remunerării persoanelor care se vor vaccina anti COVID. Acesta a declarat că virusul nu poate fi oprit chiar dacă oamenii se vaccinează, ci cel mai important lucru este testarea.

se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo.

Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”, a declarat Ciuhodaru.

Medicul Tudor Ciuhodaru- semnal de alarmă pentru Ioana Mihăilă

Tudor Ciuhodaru a transmis că Ioana Mihăilă confundă vaccinarea cu împiedicarea „transmiterii bolii”. „Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii.

Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru, la B1.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com