AD

MONDEN

Doinița Oancea, despre participarea la Survivor. De ce se teme cel mai mult actrița

todayiunie 24, 2021 1

Background
share close
AD
AD

Doinița Oancea este una dintre cele mai cunoscute actrițe din țara noastră. Fostul personaj din Inima de Țigan a trecut printr-o despărțire de curând, dar încearcă să treacă peste și are planuri mari de viitor. Ea ar urma chiar să primească o propunere să participe la Survivor, dar se teme mult de un anumit lucru.

Doinița Oancea ar urma să meargă la Survivor

Doinița Oancea a primit vestea că producătorii Survivor ar urma să-i propună să participe sezonul următor. Ea a mărturisit că nu se teme de lipsa mâncării sau de condițiile grele de trai și că ar fi capabilă să facă față provocării din aceste puncte de vedere.

Doinița a spus că marea ei teamă ar fi să vadă șobolani. Vedeta are o fobie pentru șobolani, motiv pentru care cel mai probabil va refuza oferta Survivor, pentru că nu poate gestiona această teamă sub nicio formă, deși nu ar fi ceva grav.

„Hai să nu dezvoltăm. O să fac și aia, și aia. Dar numai gândul că o să întâlnesc o chestie din aia gri cu coadă, e gata. Nici nu vreau să îi spun numele”, a povestit Doinița Oancea.

Doinița Oancea, adevărul despre despărțire

Frumoasa brunetă trece prin momente dificile, de când s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin. Cei doi au avut o relație timp de cinci ani și s-au logodit, urmând să ajungă și în fața altarului, dar nu a mai avut loc marele eveniment pentru că s-au despărțit.

Toată lumea a fost uimită de separarea lor, având în vedere că erau foarte uniți și nu dădeau semne că nu se înțeleg, dar se pare că nu se mai înțelegeau ca la început. Deși se iubeau și niciodată nu s-a pus problema de înșelat, au ajuns să nu se regăsească unul în celălalt și au decis să meargă pe drumuri diferite.

Deși mulți s-au gândit că infidelitatea a fost problema, Doinița Oancea asigură că fostul ei logodnic i-a fost fidel și nu s-a auzit niciodată de așa ceva între ei. Ea a recunoscut că încă ține la el și speră că vor fi prieteni după, dar nu în această perioadă.

“Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cinci ani și jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat. Este exclusă infidelitatea. Cred că la un moment dat, evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit.

Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis: «Ce mă așteaptă?». Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a mărturisit Doinița Oancea.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com