Doliu în lumea filmului. S-a stins din viață marele actor și regizor Robert Downey Sr.

O nouă zi tristă în lumea filmului. De data aceasta este vorba despre moartea actorului și regizorului Robert Downey Sr. Avea 85 de ani și era tatăl actorului Robert Downey Jr.

A murit actorul și regizorul Robert Downey Sr.

Downey Senior a murit în somn, după cum a anunțat soția sa pentru ziarului The Sun. Actorul se afla la locuința sa din New York. Actorul avea Parkinson de mai bine de cinci ani.

A lăsat în urmă o carieră remarcabilă. „Putney Swope”, o comedie din 1969 despre un bărbat negru care este ales accidental președinte al unei agenții de publicitate Madison Avenue, a fost probabil cel mai cunoscut film al lui Downey.

Era cunoscut și pentru filmele Boogie Nights, Magnolia și To Live and Die in LA.

Robert Downey Sr. se mândrea cu doi copii la fel de faimoși. Este vorba despre Robert Downey Jr, cunoscut mai ales pentru rolul din Iron Man, și Allyson Downey – actriță și scriitoare.

Și-a protejat copiii cum a putut și a ieșit în presă și i-a apărat ori de câte ori a fost nevoie. Și a fost nevoie, pentru că în anul 2001, chiar când fiul lui a fost nominalizat la Oscar, se confrunta cu acuzații de consum de droguri. Tatăl lui a oferit o declarație presei și a spus:

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

„Viața este prea ușoară când ești vedetă de film. Oamenii vor face orice vrei și îți vor aduce tot ce vrei. Hollywoodul este un loc oribil”.

Ambii au început cariera artistică încă de mici, în filmul Pound, regizat chiar de tatăl lor.

Actorul a jucat cu fiul său în filme pe care el însuși le-a regizat: Johnny Be Good, în 1988 și „Hail Caesar”, în 1994.

Downey Sr. a fost căsătorit de trei ori

Actorul a fost căsătorit de trei ori. Prima sa căsătorie a fost cu actrița Elsie Ann Downey (născută Ford) (1934–2014), cu care a avut doi copii: actrița-scriitoare Allyson Downey (născută în 1963) și actorul Robert Downey Jr. (născut în 1965). Căsătoria sa încheiat în divorț în 1975.

A doua căsătorie, cu actrița-scriitoare Laura Ernst, s-a încheiat cu moartea ei din 27 ianuarie 1994 din cauza bolii Lou Gehrig. În 1998 s-a căsătorit cu a treia soție, Rosemary Rogers, autorul bestsellerului Saints Preserve Us de Random House! și a altor șapte publicații. Locuiau în New York.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com