Doliu în lumea medicală! A murit reputatul medic Ludovic Imre

Lumea medicală este îndoliată! România a mai pierdut un profesionist, după ce cunoscutul medic Imre Ludovic, specialist în obstetrică-ginecologie din Zalău, s-a stins din viață. Anunțul trist al plecării lui a fost făcut chiar de familia îndurerată.

a

S-a stins medicul Ludovic Imre

Medicul Imre Ludovic, specialist în obstretică-ginecologie din Zalău, s-a stins din viață. Familia sa a fost cea care a făcut tristul anunț, dar fără a oferi prea multe detalii. Nu se știe cauza exactă a morții și nici dacă a avut vreo boală grea care să îi fi adus sfârșitul.

Medicul este unul dintre cei mai mari profesioniști, care a salvat o mulțime de oameni ce acum își arată regretul pentru pierderea lui. Familia a scris în mesajul de adio că Ludovic Imre a fost perceput de toată lumea ca un adevărat specialist, care făcea totul cu plăcere și cu iubire față de oameni.

Mai mult, umorul, răbdarea și blândețea îl caracterizau cel mai bine ca om, iar ca medic a făcut tot ce a putut pentru pacienții săi. A oferit ajutor tuturor în jurul lui și a demonstrat că face totul cu perfecțiune și profesionalism, drept dovadă stând toate reușitele sale în domeniul medical.

Înmormântarea are loc joi, 8 iulie, la Zalău. Pot veni să-și ia rămas-bun toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat pentru ce a făcut ca medic în toți anii săi de activitate.

“Medicul Imre, un profesionist desăvârșit, a fost nu numai doctor, purtând halatul alb, cu noblețe, întreaga carieră, dar și soț, tată și coleg altruist a cărui amintire va fi păstrată de toți care l-au cunoscut, l-au apreciat, i-au fost prieteni și au lucrat alături de el. De-a lungul timpului, medicul Imre Ludovic a fost perceput ca un om deosebit, blând și răbdător, cu un simț al umorului fin, profesionist în adevăratul înțeles al cuvântului, cel care de fiecare dată și-a oferit ajutorul tuturor celor din jurul său.

Toți cei care doresc să își ia rămas bun de la el o pot face joi 8 iulie, începând cu ora 13:00, la capela reformată din municipiul Zalău, acolo unde va avea loc înmormântarea.”, a scris familia în anunțul publicat pe o rețea de socializare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com