Doliu în lumea muzicii populare. A murit o artistă iubită de public

Doliu în lumea muzicii populare din România. S-a stins din viață o artistă îndrăgită, iubită de public. Vestea tristă a fost dată chiar de către fiica acesteia. Din nefericire, a pierdut lupta cu viața. Interpreta de muzică populară și-a petrecut ultimii ani din viață alături de fiica sa care a iubit-o și a prețuit-o enorm.

a

Doliu în lumea muzicii populare

A murit interpreta de muzică populară Crucița Cistelecan. După o lungă luptă cu boala, artista a părăsit această lume. Fiica ei a dat vestea grea, ea fiind, de fapt, cea care a îngrijit-o pe artistă în toată această perioadă.

Înmormântarea va avea loc Duminica, 3 Iulie 2022, orele 13:00, in Satul natal al mamei noastre, sat Iuriu de Câmpie, str. Traian nr. 1, comuna Cojocna, jud. Cluj. Cei care doriți sa o conduceti pe mama noastră, Crucita Cistelecan pe ultimul drum, sunteți bine primiți alături de noi și de familie! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!, a transmis fiica artistei.

Doliu în lumea muzicii populare. A murit o artistă iubită de public

Toți cei care au cunoscut-o, au apreciat-o și i-au ascultat muzica, au transmis acum mesaje de condoleanțe.

Bunul Dumnezeu să vă ierte și să vă odihnească în pace doamna Crucița Cistelecan. Ne-ați părăsit mult prea devreme./ Bunul Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul unde drepții se odihnesc/ Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească! Drum lin printre stele/ au fost câteva dintre mesaje de condoleanțe.

Doliu în lumea muzicii populare. A murit o artistă iubită de public

Cine a fost Crucița Cistelecan

Crucița Cistelecan a fost una dintre cele mai cunoscute și respectate interprete de muzică populară din județul Cluj. Era nelipsită de la festivalurile de muzică populară și o prezență nelipsite de la posturile de televiziune, de muzică populară. Ultima perioadă a fost grea pentru îndrăgita artistă, din cauza unui diagnostic greu pe care l-a primit.

A fost plecată în Spania, după care a revenit la Cluj, în localitatea Dezmir, și în ultima parte a vieții ei a locuit cu fiica ei care i-a fost alături până în ultima clipă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com