Doliu în lumea sportului! A murit un fotbalist, după ce și-a petrecut bătrânețea în azil

Lumea fotbalului este din nou îndoliată. Tot mai multe legende ale sportului românesc se sting. Astăzi aflăm că a murit Ioan Mangeac, care a fost unul dintre cei mai mari sportivi ai țării. Mangeac era fostul portar al lui FCM Bacău, care a avut o carieră sportivă de renume.

Ioan Mangeac a rămas al nimănui

Ioan Mangeac a murit la vârsta de 65 de ani. Fostul fotbalist de la FCM Bacău și-a petrecut ultima perioadă a vieții într-un azil de bătrâni din comuna Săucești, județul Bacău. Nu a mai avut pe nimeni alături de el și a fost lăsat în grija celor de la azil.

De asemenea, una dintre cele mai recente poze cu fostul mare fotbalist îl arată imobilizat într-un scaun cu rotile, după ce starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat rapid. De la un sportiv plin de viață și energie, fotbalistul a ajuns într-o ipostază la care nimeni nu se gândea vreodată, având în vedere că nu avea nici o vârstă prea înaintată.

Ioan Mangeac, despre satisfacțiile carierei de antrenor

În ultimii ani petrecuți în fotbal, Ioan Mangeac a activat ca antrenor de portari la unul dintre cluburile importante ale vremii, FC Vaslui. El a demisionat apoi în 2010, din cauza unor divergențe avute cu antrenorul de atunci, Juan Ramos Lopez Caro.

Antrenorul mărturisea că La FC Vaslui a avut parte de una dintre cele mai mari satisfacții ale carierei sale. Mangeac l-a îndrumat pe Dusan Kuciak, unul dintre cei mai importanți portari din România la acea vreme. Slovacul, care a adunat 102 meciuri la FC Vaslui, a rămas apoi în relații foarte apropiate cu Mangeac și i-a fost recunoscător pentru tot ce a făcut pentru el. Cei doi au păstrat mereu legătura chiar și după demisie, pentru că aveau o relație mult prea puternică.

“Una din marile satisfacții ale carierei mele de antrenor a fost recunoștiința pe care mi-a purtat-o Kuciak pentru modul în care l-am antrenat și în care m-am ocupat de el”, spunea regretatul fotbalist despre Dusan Kuciak.

Ioan Mangeac a făcut multe eforturi pentru cariera sa. A renunțat la orice viciu și încerca să aibă un stil de viață sănătos, evitând pe cât posibil lucrurile care îi făceau rău, precum alcoolul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com