Doliu în România! Unul dintre cei mai mari medici s-a stins din viață

Lumea medicală din România este îndoliată după ce unul dintre cei mai buni medici s-a stins din viață din cauza unei boli necruțătoare. Doctorița Silvia Bilous a plecat în lumea îngerilor după ce mult timp s-a luptat cu o boală gravă, care din păcate a răpus-o. Oamenii care au cunoscut-o o plâng cu lacrimi fierbinți.

Cine este Silvia Bilous

Silvia Bilous s-a stins din viață și a lăsat în urma ei lacrimi și suspine printre cei care au cunoscut-o fie că erau apropiați sau pur și simplu pacienți care i-au pășit pragul. Medicul Silvia Bilous era specializată în dermatologie și a avut mii de pacienți care au apreciat-o și au reșit să își vindece afecțiunile în baza recomandărilor doctoriței. După aflarea veștii etribile, apropiații i-au transmis mesaje în mediul online. Toți cei care au cunoscut-o au avut numai vorbe frumoase la adresa ei, numind-o un om devotat, calm, blând, priceput și sufletist.

A fost un medic cu multă dedicare, bunătate, îngrijorare sinceră şi devotament, dar şi o femeie deosebită cu suflet extrem de generos, sensibil şi delicat, cu zâmbet prietenesc şi blând, care împărtăşea cu plăcere celor din jur multe lucruri din vasta sa cunoaştere medicală cu sfaturi nepreţuite.„, a fost unul dintre emsajele publicate pe rețelele sociale în cinstea medicului Silvia Bilous. „Este o veste foarte tristă. Doamna Silvia Bilous a fost un doctor extraordinar şi un om deosebit.„, a scris Mariana Floroiu.

Silvia Bilous a absolvit  Universitătatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti. Medicul avea peste 20 de ani de experienţă în dermatologie. A lucrat timp de peste zece ani în sistemul public de sănătate, iar de mai mulţi ani avea un cabinet privat în Piteşti. Din nefericire, o boală necruţătoare a făcut-o să îşi reducă în ultimii ani activitatea. Medicul Silvia Bilous se întorsese la lucru în această primăvară, însă problemele delicate de sănătate au revenit şi au făcut-o să renunţe la activitatea de la cabinet.

Conform informațiilor din presă, trupul neînsufleţit al doctoriţiei Silvia Bilous va fi depus la Biserica Brătienilor din oraşul Ştefăneşti începând cu joi, 12 august, ora 10.00. Mai apoi, ceremonia funerară va avea loc în data de vineri, 13 august, ora 12.00, în acelaşi loc.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com